29 / 03 / 2024

İncek Loft’ta ‘Bahara Merhaba’ etkinliği düzenlendi!

İncek Loft’ta ‘Bahara Merhaba’ etkinliği düzenlendi!

Akfen İnşaat'ın Ankara’da hayata geçirdiği ve yaşamın başladığı İncek Loft projesinde çocuklar Nisan ayının gelip havaların ısınmasıyla birlikte kendini iyice hissettiren ilkbaharı düzenlenen özel bir etkinlikle karşıladı. 



Akfen İnşaat imzasıyla Ankara’da hayata geçirilen ve yaşamın başladığı İncek Loft projesinde çocuklar baharı Pony Club’da karşıladılar. İncek Loft site yönetimi tarafından organize edilen ‘Bahara Merhaba’ etkinliğinde projede yaşayan çocuklar gönüllerince bir gün geçirip güzel havanın da tadını çıkarttılar.

İncek Loft’ta ‘Bahara Merhaba’ etkinliği kapsamında 110 çocuk ücretsiz olarak Pony’lere binme fırsatını yakaladılar. Öte yandan İncek Loft Parti Evi “Happy Loft Club”un animatörleri de gün boyu çocukları eğlendirdi. Balon şovların yanı sıra çocuklara pamuk şeker ve patlamış mısır ikramı da gerçekleştirildi. 

İncek Loft Site Yönetimi Müdürü Gökhan Deniz, İncek Loft’ta baharın gelişini kutlamak için site sakinlerine özel “Bahara Merhaba” organizasyonu gerçekleştirdiklerini ifade etti. Sitede yaşayan çocukların gün boyunca Pony Club’ta Pony’lere bindiklerini anlatan Deniz, “Parti evimizin animatörleri ile gün boyu çocuklarımız çok keyifli bir gün geçirdiler. Bahar ayı ile birlikte başlayan etkinliklerimiz Ramazan dönemi ve yaz aylarında da devam edecek” dedi.
 


Geri Dön