29 / 03 / 2024

İncek Loft'un örnek daireleri görücüye çıktı!

İncek Loft'un örnek daireleri görücüye çıktı!

AKFEN İnşaat tarafından Ankara İncek'te hayata geçirilen ve 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı tip ve büyüklükte dairelerin yer aldığı İhcek Loft projesinde iki farklı örnek daire oluşturuldu.



AKFEN İnşaat tarafından  Ankara  İncek'te hayata geçirilen İncek Loft projesinin örnek daireleri ziyarete açıldı. Akfen İnşaat güvencesi ve uluslararası ödüllere sahip Tabarüıoğlu Mimarlık imzasıyla hayata geçirilen, 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı tip ve büyüklükte dairelerin yer aldığı İhcek Loft projesinde iki farklı örnek daire oluşturuldu. Tasarımve uygulamanın' Sacıset Design Group tarafından yapıldığı1,1+1 ve 3 ,'5+1 olmak üzerelki farklı büyüklükte hazırlanan örnek daireler, İncek Loft tamam ofisi içinde yerlerini aldı. 

1+1 örnek daire, sunduğu yaşam kolaylığı dikkate alınarak tasarlanırken mevcut metrekarenin içerisinde bulunan yaşamı rahatlaşnran ve kolaylaştıran lüksü ve rahatlığı içerisinde banndıran kolay ve kaliteli bir yaşam kurgusuyla yaklaşüdı. 3,5+1 daire ise tasanm ilkesi olarak sunulan akıla yaşam bölümleri yüksek standartlı şık ve kalabalık veya kalabalıklaşacak bir ailenin sıcaklığım hissettirecek biçimde kurgulandı. 


Star Ankara 


Geri Dön