27 / 04 / 2024

İncek Prestij Konutları elektronik sistemle dışarıdan kontrol edilebilecek!

İncek Prestij Konutları elektronik sistemle dışarıdan kontrol edilebilecek!

Ankara'da inşa edilen 'İncek Prestij', akıllı evleriyle Başkentliler'i ağırlamaya hazırlanıyor. Her dairesinde iPad olan 765 konutun yapılacağı projede dairelerdeki elektronik sistem dışarıdan kontrol edilebilecek...




Ankara'da inşa edilen 'İncek Prestij', akıllı evleriyle Başkentliler'i ağırlamaya hazırlanıyor. Her dairesinde iPad olan 765 konutun yapılacağı projede dairelerdeki elektronik sistem dışarıdan kontrol edilebilecek. 


Telefonla dışarıdan yönetilebilecek MİKRO İnşaat tarafından  Ankara  İncek-Çayyolu üzerinde konumlandmlan İncek Prestij ,765 konuttan oluşuyor. 


16 farklı mimariye sahip bloktan oluşan İncek Prestij, ikamet edenlerin açık, kapalı yüzme havuzundan temalı bahçelere, plaj görünümlü havuzundan teras ve düş bahçelerine, çocuklar için özel oyun alanları, bio havuzlar, yürüyüş yollarına kadar bütün yaşam alanları ile kent yaşamının tüm zorluklarından kurtulmalarını amaçlıyor. 63 ile 320 metrekare arası değişen 16 dükkan ise site dışmda konumlandmldı. 

2 bin metrekare sosyal alanda spa, fitness ve havuz sistemi bulunan projedeki dairelerin içinde iPad sistemi de mevcut. Projede 2 bin İçişinin yaşaması planlanıyor. ,


İNCEK Prestij konutlarında dışarıdan müzik, ses, perde ve ısık sistemlerini ayarlamak mümkün olabilecek. iPad'lere daireye uzaktan erişim mümkün. Dairelerde ısık acık unutulsa dahi uzaktan komut verilerek kapatılabilirle imkanı yer alıyor. Giriş kapılarında bulunan parmak tanıma sistemi ile kullanıcılar, evlerine girerken farklı parmak izleri ile farklı komutlar verebilecek. 

57 dönüm arazi üzerinde 20 dönüm ye sil alan olarak planlanan projede 1+1'den 6+2 metrekareye kadar farklı seçenekler 285 bin TL ila 2 milyon TL arasındaki fiyatlarla sunuluyor. Dairelerde kullanılan malzeme ile ilgili bilgi veren proje ortaklarından Sarper Ak "Malzemelerin su bazlı olanlarını tercih ediyoruz. Özellikle mobilya üzerine, vücuda girdikten sonra atılamayan antimon, arsenik, baryum, kadmiyum, krom, kursun, civa, selenyum gibi ağır metaller içeren boyaların kullanılmamasına dikkat ediyoruz. İç mekanda doğramalarda, kaplamalarda, duvar kağıtlarında, boru, kablo ve mobilyalarda kullanılan malzemelerin kursun, dioksin ve kadminyum gibi ağır metaller içermemesi çok önemli. Yiyeceklerle temas edilen mutfak tezgahları, yemek hazırlama yerleri gibi mekanlarda ise kursun kadmiyumdan arındırılmış malzemeler yer alacak" diye konuştu. 


Star Gazetesi



Geri Dön