24 / 04 / 2024

İnegöl AVM, ayda 750 bin ziyaretçi ağırlıyor!

İnegöl AVM, ayda 750 bin ziyaretçi ağırlıyor!

Bursa'da 5M Migros ve Rossmann mağazasını bünyesinde bulunduran İnegöl AVM, 80 markaya ev sahipliği yapıyor. Bugün itibarıyla yüzde 92'lik kiralama oranına ulaşan alışveriş merkezinde 750 kişi istihdam ediliyor.



AVM'nin; sinema, kafeterya, bowling salonları gibi alanlarıyla İnegöl'de sosyal gelişim sağladığını kaydeden İnegöl AVM Müdürü Mehmet Nergiz, "Ciromuz 2014'te bir önceki yıla göre yüzde 27 artarak, aylık ortalama 13 milyon TL'ye ulaştı. Ayrıca kapı giriş sayısında da yüzde 17 artış sağladık. Ayda yaklaşık 750 bin ziyaretçi geliyor. Yaklaşık 30 bin de kayıtlı müşterimiz bulunuyor. Bu yıl ise ziyaretçi sayısında yüzde 15 artışın yanı sıra yüzde 25 büyüme bekliyoruz" dedi. 




İnegöl AVM'nin özellikle çocuklu müşterileri hedeflediğinin altım çizen Nergiz, bu doğrultuda çeşitli etkinlikler yaptıklarım söyledi. Her haftasonu çocuk atölyeleri ve her ay tiyatro gibi daha büyük çaplı etkinlikler düzenlediklerini dile getiren Nergiz, "Yıl içinde birkaç defa sanatçı getiriyoruz. Her ayın yarısı kampanya ile geçiyor. Ayın mutluluk hediyesi' adı altında müşterilerimize hediyeler veriyoruz. Bu şekilde her ay bin 500 ila 2 bin kişiye ulaşıyoruz. Özel günlerde de kampanyalarımız oluyor. Ramazan ayını dolu dolu geçiriyoruz. Her akşam meydanımızda etkinlikler ve fasıllar düzenliyor" açıklamasını yaptı. 




"AVM, yol müşterisinin tercihleri arasında" 

Diğer yandan kayıtlı müşterilerine özel günlerinde sinema bileti ya da pasta gibi çeşitli hediyeler verdiklerini bildiren Mehmet Nergiz, böylelikle müşterileriyle ilişkilerini güçlendirdiklerini dile getirdi. "2011 yılında Kırcalı Yapı tarafından inşa edilen İnegöl AVM, 65 bin metrekare kapalı, 33 bin metrekare kiralanabilir alam ile Bursa'nın üçüncü büyük ve ilk açık konseptlerinden biri" ifadesini kullanan Nergiz, amaçlarından birinin de eğlenceli etkinliklerin ve anlamlı kutlamaların mekanı haline gelebilmek olduğunu belirterek, sokak kavramının keyifli, samimi ve neşeli günlerini geri getirmek istediklerini söyledi. İnegöl AVM'nin 45 bin metrekarelik alana yayılan özel peyzajıyla da dikkat çektiğini dile getiren Nergiz, şunları kaydetti: "İnegöl AVM, aynı zamanda bulokasyonda yol müşterisinin de tercihleri arasında. Yenişehir'deki müşteriler de Bursa'ya gitmek yerine ulaşım daha kolay olduğu için İnegöl AVM'yi tercih ediyor. Özel günlerde Kütahya'ya bağlı Tavşanlı ve Domaniç'ten de müşterilerimiz geliyor." 



Dünya İnegöl



Geri Dön