26 / 04 / 2024

İnegölspor'a modern tesis inşa edilecek!

İnegölspor'a modern tesis inşa edilecek!

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegölspor'a yapılacak olan tesisin detaylarını kamuoyuyla paylaştı. 37 bin metrekare alan üzerine yapılması planlanan tesiste her şey düşünüldü.



Yeni hastane bölgesinde bulunan İnegölspor tesisleri taşınıyor. Kentsel dönüşümün uygulanacağı bölgeden kaldırılacak olan tesisler Baykoca Mahallesinde inşa edilecek.

 

Büyükşehir Belediyesi ile İnegöl Belediyesi ortaklığında yapılacak olan tesisin proje detayları belli oldu. 


İnegölspor Onursal Başkanı ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Tesisin 37 bin m2'lik alan üzerinde yapılmasının planlandığını söyledi.


UEFA STANDARTLARINDA FUTBOL SAHASI 


Projenin içerisinde 2 adet futbol sahası olacağını bildiren Başkan Aktaş; "Biri doğal çim diğeri suni çim olmak üzere iki adet UEFA standartlarında futbol sahası, Bir adet halı saha, bir adet yaklaşık 4 bin 500 m2 inşaat alanlı sosyal tesis binası ve 900 m2'lik İnegöl Alt Yapıya ait konaklama birimlerinin bulunduğu binayı içermektedir." 


SOSYAL TESİSTE YOK YOK 


"Sosyal tesis binasında, yüzme havuzu sauna, hamam, fitness salonu konferans salonu, yemekhane, 22 adet odadan oluşan konaklama birimi fonksiyonları bulunmaktadır.Spor Kulübüne ait alt yapı binasında ise 6 adet konaklama odası, derslik, yemekhane, soyunma birimleri fonksiyonları bulunmaktadır'' dedi. 


Genç Gazete

Geri Dön