29 / 03 / 2024

İnegölspor Tesisleri Baykoca'da inşa edilecek!

İnegölspor Tesisleri Baykoca'da inşa edilecek!

Yaklaşık 30 yıldır İnegölspor tarafından kullanılan înegölspor tesisleri yeni yeri için gün sayıyor. Kentsel dönüşümün uygulanacağı bölgeden kaldırılacak olan tesisler Baykoca Mahallesinde inşa edilecek,.



Büyükşehir Belediyesi ile İnegöl Belediyesi ortaklığında yapılacak olan tesisin proje detayları belli oldu, -Serhat ÇİÇEK Merakla beklenen İnegölspor Tesisleri'ninyeni adresi belli oldu. Tesis Baykoca Mahallesinde inşa edilecek.


MF TOPLANTISI YAPIYORUZ 


Proje hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu; "Turgutalp mahallesi hastanenin yan tarafında bulunan İnegölspor tesisleri, oradaki yoğunluktan dolayı nasip olursa yakın bir zamanda inşaatına başlanacak olan Baykoca Mahallesine taşıyoruz. Projesi tamamen İnegöl Belediyesi tarafından hazırlanan İnegölspor tesisleri Büyıikşehir Belediyesi tarafından ihaleye çıkartılıp uygulamasına başlanacak. Bugünde İnegölspor değerli Başkanı Eşref Güç ve yöneticilerine Etüt Proje Müdürlüğüne davet ettik, yapılan projenin son halini varsa onlann da taleplerini almak için değerlendirme toplantısı yapıyoruz'' dedi. 



AKTAŞ'A TEŞEKKÜR 


İnegölspor Başkanı Eşref Güç ise; "Öncelikle Turgutalp mahallesinde 30 yıldır kullandığımız o zamanki imkânlarla yapılmış olan İnegölspor tesislerini yapanlara dönemin Belediye Başkanına ve katkısı olanlara teşekkür etmek istiyorum. Orası 30 sene İnegölspor'un kahnnı çekti. 

Şimdi yeni projemiz var inşallah bu projeyi Büyükşehir Başkanlığında, İnegöl Belediyesinin önderliğinde olmak üzere İnegölspora güzel bir tesis yapılıyor. Bu tesisin yapımında emeği geçen başta İnegöl Belediye Başkanı aynı zamanda İnegölspor Onursal Başkanı Sayın Alinur Aktas'a ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.


Okur Gazetesi



Geri Dön