27 / 04 / 2024

İngiliz devi duyurdu: 'Türk ekonomisi böyle düzeltecek'

İngiliz devi duyurdu: 'Türk ekonomisi böyle düzeltecek'

Dünyanın önde gelen haber ajanslarından Reuters, önümüzdeki yıl seçime girmeye hazırlanan Türkiye’deki siyasi atmosfer ile ilgili geniş bir haber ve analiz yayınladı



Dünyanın önde gelen haber ajanslarından Reuters, önümüzdeki yıl seçime girmeye hazırlanan Türkiye’deki siyasi atmosfer ile ilgili geniş bir haber ve analiz yayınladı.

Son dönemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir dizi diplomatik hamle ile kendisine desteği artırdığının belirtildiği raporda, “Ukrayna’daki tahıl krizi anlaşması da dahil olmak üzere pek çok diplomatik kazanım, Erdoğan’ın önümüzdeki yıl yapılması planlanan seçimlerdeki seçim kampanyası stratejisinin ayrıntılı planını gözler önüne seriyor” ifaadelerine yer verildi. Makalede, Erdoğan’ın ekonomik gerilemeyi bu şekilde bertaraf edebileceğinin de altı çizildi. 

Reuters’ın haberine göre, “Yaklaşık 20 yıllık iktidarının en büyük seçim rekabetine hazırlanan Recep Tayyip Erdoğan küresel arenadaki başarıları ile ön plana çıkmaya çalışıyor” denilirken, “Ülke dışındaki ilerleme, ülkedeki zayıf ekonomik tablo ile tezat oluşturuyor ve enflasyon % 79’a çıktı ve Türk Lirası da en düşük değerleri gördü” yorumuna da yer verildi.

CHP: EKONOMİK FELAKETİN ÜSTÜNÜ KAPATIYOR

İngiliz devi duyurdu: Türk ekonomisi böyle düzeltecek


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön