29 / 03 / 2024

İngiliz mobil operatöründen Türk vatandaşlarına özel paket!

İngiliz mobil operatöründen Türk vatandaşlarına özel paket!

İngiltere merkezli Lycia  Mobile, Türkiye’de ve Almanya’da kullanma olanağı bulunan paketlerini açıkladı.



 

Mobil sanal ağ operatörü Lyca Mobile, yaptığı açıklamada Türkiye´de ve Almanya'da kullanma imkanı olan paketlerini duyurdu.

Ön ödemeli SIM planları sunmasıyla tanınan global operatör şirketi Lyca Mobile, Türkiye'de roaming (dolaşım) sorununu çözümlediğini açıkladığı "AloTurka" paketlerini  tüketiciyle buluşturdu. Kontrat gerektirmeyen AloTurka paketleri, hiçbir ek ücret ödemesi yapılmaksızın, telefon hattını Almanya'da olduğu şekliyle Türkiye'de kullanım olanağı tanıyor.

22 ÜLKEDE 16 MİLYON KULLANICISI VAR

İngiltere merkezli Lyca Mobile, dünya çapında 22 ülkede 16 milyonu aşkın kişiye hizmet veriyor.

Türkiye´de ve Almanya'da kullanılabilecek paketler hazırlayan şirketin, "AloTurka"  ismiyle sunulan paketleri sözleşme gerektirmiyor ve Türkiye’de yaşanan roaming (dolaşım) sorununu ortadan kaldırıyor.

İngiliz mobil operatöründen Türk vatandaşlarına özel paket!

AloTurka paketleri, "Tek sim tek tarife! Hem Almanya hem Türkiye!" mottosuyla satışa çıkarılırken,  paketlerde internet ve sınırsız Almanya görüşmelerine ek olarak, Türkiye aramalarında kullanılabilecek ekstra dakika hakkı da bulunuyor. Bu sayede Almanya-Türkiye veya Türkiye-Almanya aramaları kolayca yapılıyor. Türkiye paketlerinde dakikaların yanında internet kullanma imkanı da bulunuyor.


Geri Dön