19 / 04 / 2024

İngiliz mobil operatöründen Türk vatandaşlarına özel paket!

İngiliz mobil operatöründen Türk vatandaşlarına özel paket!

İngiltere merkezli Lycia  Mobile, Türkiye’de ve Almanya’da kullanma olanağı bulunan paketlerini açıkladı.



TÜRKİYE – ALMANYA ARASI AVANTAJI KONUŞMA

Şirketin, yeni paketlerle ilgili yaptığı açıklamada, Lyca Mobile´in AloTurka paketleri aracılığıyla Avrupa´da yaşayan gurbetçilere benzersiz fırsatlar sağladığı, özellikle bayram ve yaz tatili gibi önemli dönemlerde, Türkiye'ye gelen gurbetçilerin Avrupa´da kullandıkları mobil paketi Türkiye´de de avantajlı fiyatlarla kullanmaya devam edeceği belirtildi.

Lyca Mobile AloTurka paketlerinin bu nedenle gurbetçiler arasında çok tercih edilmesi bekleniyor. AloTurka ile Türkiye'de ikinci bir SIM kart alma gereği kalmazken, paketlerden, Avrupa Birliği (AB) B ülkelerinde hiçbir ek ücret ödemeden yararlanma imkanı bulunuyor. Her bütçeye uygun ödeme koşulları ile piyasaya sunulan AloTurka paketleri, Almanya'da yaşayan gurbetçi Türkler arasında da ilgiyle karşılandı.

 İngiliz mobil operatöründen Türk vatandaşlarına özel paket!

Global operatör şirketinin AlaTurka paketlerinde üç farklı avantajlı paket seçeneği yer alıyor. Paketler, Lyca web sitesinden ya da bayiliklerine giderek satın alınabilirken, kullanıcılar sadece SIM kart  satın alma yoluyla, en uygun paketi seçebiliyor. Türkiye ve AB ülkelerinde geçerli olan yeni AloTurka paketleri arasında en avantajlı paketlerden biri olan AloTurka L Paketi.

Beklenen haber geldi! İlköğretim ve ortaöğretim bursları yattı mı? Kaç lira ödenecek?

MTV borçları da siliniyor mu? Yapılandırma nasıl olacak?

Ak Parti’den son dakika açıklaması geldi! Staj süresi EYT’ye sayılacak mı?

Memur ve emeklinin maaş farkı kaç TL yatacak?

Piyasada sıfır araçtan sonra kriz ikinci el satışlara da sıçradı!


Geri Dön