26 / 04 / 2024

İnistanbul Lokal'de yüzde 1 peşinatla!

İnistanbul Lokal'de yüzde 1 peşinatla!

Topkapı'da Eski Şişe Cam Fabrikası arazisi üzerinde Nef ev İş GYO işbirliği ile hayata geçirilmekte olan İnistanbul Lokal projesinde yüzde 1 peşinat avantajı sunuluyor.



Nef ve İş GYO'nun Topkapı'da Eski Şişe Cam Fabrikası arazisi üzerinde inşa etmekte olduğu İnsitanbul kopnseptli ikinci proje olan İnistanbul Lokal'de yüzde 1 KDV uygulanıyor. Önümüzdeki hafta lanse edilerek resmi olarak satışa açılacak olan İnistanbul Lokal projesinde yüzde 1 peşinat, 2 bin 100 liradan başlayan taksit ve 320 bin liradan başlayan fiyatlarla ev sahibi olunabiliyor.

 

Lansmana özel 200 dairede geçerli olacak fırsatlarla ödeme yapılabilecek olan İnistanbul Lokal projesinde ayrıca  yüzde 0,94 faiz oranıyla vadelendirme de yapılabilecek.

 

Teslimlerin 2017 yılında tamamlanarak teslim edilecek olan İnistanbul Lokal projesinde yürüyüş yolları, yüzme havuzu, basketbol sahası, oyun alanları, fitness center, kapalı otopark, kreş, mescit, sinema, asansör, futbol alanları ve güvenlik gibi sosyal olanaklar da mevcut olup proje Davutpaşa metro istasyonuna 100 metre mesafede konumu ile dikkat çekiyor.


Star


www.inistanbultopkapi.com


18 soruda Inistanbul Lokal projesi için tıklayın!


Geri Dön