25 / 04 / 2024

İnnovia Suites projesinde daire fiyatları ne kadar?

İnnovia Suites projesinde daire fiyatları ne kadar?

Firma: Yeşil GYO

Proje: İnnovia Suites

İnnovia Suites projesinde daire fiyatları ne kadar? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Yeşil GYO İnnovia Suites projelerinde Premium Emlak Sistemi ile yatırım avantajı sunuluyor...




Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor olan  İnnovia Suites  projesi İstanbul Tuzla - İçmelerde ve Beylikdüzü bölgesinde yükseliyor. İnnovia Suites projeleri otel - rezidans konseptinde tasarlandı.


İnnovia Suites projesinde daire fiyatları ne kadar sorusundan önce İnnovia Suites projeleri hakkında bilgi verelim. İnnovia Suites projelerinde Yeşil GYO, Premium Emlak Sistemi yöntemiyle ödeme ve kullanım kolaylıkları sağlıyor.


İnnovia Suites projelerinde spor alanları, kapalı otopark, fitness center gibi sosyal donatılar yer alıyor. İnnovia Suites Tuzla - İçmeler projesinde buhar ve tuz odaları, spa, sauna, açık - kapalı havuzlar bulunuyor.



İnnovia Suites projesinde daire fiyatları ne kadar?


İnnovia Suites projesinde 24 bin lira ödeme yaparak 15 günlüğüne bir dairenin tapusuna sahip olabiliyorsunuz. İnnovia Suites projelerinde ödemeler yüzde 40 peşinatla yapılıyor. Kalan tutar  Yeşil GYO  bünyesinde 18 ay sıfır faiz olarak ödeniyor.


Premium Emlak Sistemi uygulayan Yeşil GYO, İnnovia Suites projelerinde tapu değer artışı garantisi veriyor ve standart kira gelirinin iki kat fazlasına sahip olma imkanı sunuyor. İnnovia Suites Tuzla - İçmeler projesi Haziran 2014 yılında açılıyor.




VİDEO: Bu haberle ilgili videoyu EMLAKKULİSİ.TV'de izlemek için tıklayın



İnnovia Suites Residence iletişim

Telefon: 0212 414 08 00

Web Adresi: www.innoviasuites.com


projeye sor



Geri Dön