24 / 04 / 2024

İnşaat sektörü ülke ekonomisine destek!

 İnşaat sektörü ülke ekonomisine destek!

Ekonominin lokomotifi inşaat sektöründe, yıllanmış firmalar hem binlerce kişinin yaşam standartlarını yükseltiyor, hem de sağladıkları iş imkanlarıyla ülke ekonomisine destek oluyor.



Yaklaşık 50 yıldan bu yana alt yapı ve üst yapı projeleriyle Ankara'nın neredeyse her noktasına dokunan BESA Grup da, kent ekonomisine ciddi katkı sağlayan firmalardan biri. Bugüne kadar 6 binden fazla kişiyi lüks konutla tanıştırdıklarını; ürettikleri projelerde yüz binlere iş imkanı sağladıklarını anımsatan BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, en önemli sorunlarından birinin kalifiye eleman olduğunu kaydetti.


Yeni başladıkları 604 konutluk Kent Incek projesinin hem inşaat sürecinde hem de sonrasında en az bin kişiye doğrudan ya da dolaylı olarak iş kapısı açtıklarını belirten Efe Bezci, "Kent Incek, 54 dönüm üzerinde 7 bloktan oluşacak dev bir proje olacak. 


Tüm bu alanların inşası, kurulumu ve satışı sırasında yaklaşık 1000 kişi Kent Incek'te istihdam edilmiş olacak. Proje tamamlandığında da sunduğumuz kurguda hizmet verecek alanında uzman 50'ye yakın kişi Kent Incek'te işe başlamış olacak. Dışarıdan bakıldığında bir proje başlıyor ve bitiyor ama içinde tahmin edilemeyecek kadar çok sayıda kişi ter döküyor'' dedi.


Posta Ankara


Geri Dön