19 / 04 / 2024

İnşaat sektörünü kolaylaştıracak yazılım!

İnşaat sektörünü kolaylaştıracak yazılım!

Bursa'da iş takibi süreçlerinin yönetilmesini sağlayan yazılım İmperium ile inşaat sektöründeki yönetim süreçlerinin tümü gerçek zamanlı olarak sisteme girilip, raporlanabiliyor.



Bursa'da Ulutek Teknopark bünyesinde çalışmalar üreten Oymak Yazılım, inşaat projelerindeki maliyeti düşürmeyi ve yönetim süreçlerindeki yoğun bilgi birikimi gerektiren süreçleri, çok daha pratik ve anlaşılır işlemlere düşüren dijital dönüşüm yazılımını; İmperium ile inşaat sektörüne önemli kolaylıklar sunuyor. Milliet'te yer alan habere göre; inşaat proje yönetimi ve organizasyonu bakımından şirket içi iş atama ve iş takibi süreçlerinin yönetilmesini sağlayan İmperium ile, sahadaki günlük raporları, bağımsız bölüm tamamlanma oranları, proje harcamaları, taşeron görev atamaları, sözleşme, şartname ve stok bilgisi yönetimleri, saha sipariş ve bilgi talepleri, satış, müşteri ve müşteri talepleri gibi inşaat sektöründeki yönetim süreçlerinin tümü gerçek zamanlı olarak sisteme girilebiliyor ve raporlanabiliyor.

App Store ve Google Play Store gibi platformlarda yerini alan yazılım hakkında; firmaların inşaat projelerini yürütürken proje karlılığı, teslimat ve kalite beklentilerinin en doğru şekilde karşılanabilmesi için tasarlandığından bahseden Oymak Yazılım Kurucu-Ortağı Ömer Akın, kolay ve hızlı bir kullanım sağlayan yazılımla  yatırım ve kurulum gerekmeden, telefon, tablet, bilgisayar gibi internete bağlanabilen tüm cihazlarla inşaat süreçlerinin yönetilip, izlenebileceğini açıkladı.

TÜM SÜREÇLER UZAKTAN DA TAKİP EDİLEBİLİYOR

Bir inşaat projesinin baştan sona yönetilmesi ve denetlenmesine imkan sunan yazılım ile inşaat projelerinde yapılan çalışmaları sekteye uğratabilecek sorunların önceden belirlenerek, önlenebileceğinden bahseden Ömer Akın, “Yazılım, dijital dönüşümün sağladığı avantajlar sayesinde, uzaktan proje takibini ve ekip üyeleri arasındaki koordinasyonu üst seviyede gerçekleştirir. Projelerin öngörülen tarihte teslim edilmesine olanak sağlar. Etkili kaynak tahsisi ve yönetimi, inşaat proje yöneticileri için önemli bir son hedeftir, yazılımı kullanan inşaat firmaları hedeflerine daha kolay ulaşırken süreçlerde yaşanabilecek olumsuzlukların da önüne geçmiş olacaklar.” diye konuştu.


 


Geri Dön