26 / 04 / 2024

İnsanların acıları üzerinden milyarder oldular! Tam 573 kişi...

İnsanların acıları üzerinden milyarder oldular! Tam 573 kişi...

Koronavirüs pandemisi ve Ukrayna - Rusya savaşı yeni milyarderler yarattı. Oxfam'ın açıklamasına göre; savaş ve pandemi nedeniyle artan enerji ve gıda fiyatları nedeniyle zenginler servetlerine servet katarken, 573 kişi de milyarder oldu.



Kovid-19 salgını ve savaş tüm dünyayı olumsuz yönde etkilerken, İngiliz uluslararası yardım kuruluşu Oxfam'ın yayınladığı araştırma raporu dikkat çeken bir gerçeği ortaya çıkardı.

İnsanların acıları üzerinden milyarder oldular! Tam 573 kişi...

Dünya Ekonomi Forumu (WEF) kapsamında her yıl gelir adaletsizliğine ilişkin araştırmada, pandemi ve Ukrayna - Rusya savaşının enerji ve gıda fiyatlarını tetiklediğini, bu gelişme ile çok sayıda zenginin daha da zenginleştiği belirtildi. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön