28 / 03 / 2024

İntema Mutfak alana Elica davlumbazlar çok özel avantajlarla sunuluyor!

İntema Mutfak alana Elica davlumbazlar çok özel avantajlarla sunuluyor!

İntema Mutfak, mutfağını yenilemek isteyenler için kaçırılmayacak bir sonbahar kampanyası sunuyor. 30 Kasım’a kadar devam edecek olan kampanya kapsamında İntema Mutfak alana tasarım harikası Elica davlumbazlar...




İntema Mutfak, mutfağını yenilemek isteyenler için kaçırılmayacak bir sonbahar kampanyası sunuyor. 30 Kasım’a kadar devam edecek olan kampanya kapsamında İntema Mutfak alana tasarım harikası Elica davlumbazlar çok özel avantajlarla sunuluyor. 


Mutfağını yenilemek isteyenler için bulunmaz bir fırsat olan bu kampanyayla mutfaklarınız İntema Mutfak kalitesi ile buluşurken, şık tasarımı ve teknik özellikleri ile farklılaşan Elica davlumbaza da çok özel avantajlarla sahip olacaksınız. 



Kampanya detayları için: 

İntema Mutfak satış noktaları ve www.intemamutfak.com.tr 



İntema Mutfak Hakkında...

İntema Mutfak, Türkiye genelinde 49 satış noktasında bulunan uzman kadrolarıyla, satış öncesi yönlendirme, danışmanlık, projelendirme ve mimari hizmetin yanı sıra, satış sonrası montaj ve servis hizmetleri sunuyor. İntema Mutfak, her türlü yaşam şekline ve kullanıma uygun, farklı mutfak çözümleri yaratıyor.



Geri Dön