19 / 04 / 2024

HYFIX 1997 den beri referanslarıyla büyüyor!

HYFIX 1997 den beri referanslarıyla büyüyor!

İnterfiks Yapı Kimyasalları A.Ş.; kimyasal su yalıtımı konusunda sektör profesyonellerine sunduğu ürün grubu HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemleri ile referans listesine dev projeler eklemeye devam ediyor...



Kuruluşu itibariyle Türkiye’ye ilk defa endüstriyel zemin sistemlerini getirerek bir ilke imza atan İnterfiks Yapı Kimyasalları; Türkiye başta olmak üzere 22 ülkede, teknik ve uzman kadrosuyla birlikte önemli projelerde, lider inşaat firmalarıyla çözüm ortağı olarak çalışmakta ve 60' a yakın  ürünü ile inşaat sektörüne hizmet vermektedir.

Toprak altı su  yalıtımında,  minimum uygulama hatasını ve zamandan maksimum tasarrufu mümkün kılan,  betona derinlemesine işleyerek, beton içerisinde kimyasal tepkimeler sonrası oluşturduğu nano minerallar ile ömrü boyunca betonu geçirimsiz hale getiren  HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemleri ile su yalıtımı konusunda ülkemizde başarılı çalışmalara imza atmakta olan İnterfiks Yapı Kimyasalları;  Ankara’nın en prestijli projelerinden biri olan One Tower projesinde de çözüm ortağı oldu. 


İTO Yatırım Enerji İnşaat;  Ankara’da yapımına 2013 yılı içerisinde başladığı ve Leed Sertifikası almaya aday prestijli projesi One Tower’ın 17.000 m2’ lik radye temel su yalıtım detaylarında kütlesel yalıtım sağlayan HYFIX Kuru Serpme,  35.000m2’ lik perde beton su yalıtım detaylarında ise HYFIX Sürme yöntemlerini tercih etti.


Betona işleyerek betonu geçirimsiz hale getirmekte olan, uygulama yapılacak bölgede çapak temizliği gibi yüzey hazırlıklarına gerek kalmadan zamandan ve operasyon maliyetlerinden tasarruf sağlayan HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemleri; yalnızca yüzeyi değil betonun tamamını yalıtarak ömür boyu su izolasyonu sağlıyor. Toprak altı su yalıtımında beton dökülebilen her türlü hava şartında kullanılabilir olma özelliğiyle; yalıtıma önem veren, çevreye saygılı dev projelere büyük avantajlar sağlayan HYFIX, eksiz olma özelliği, yırtılmazlığı ve kırılmazlığı ile korozyona karşı en etkin ve en garantili çözümü sunuyor. 


Kuru Serpme uygulama avantajı ile diğer yalıtım uygulamalarına göre çok daha işlevsel olan ve uygulama öncesi astar, uygulama sonrası koruma katmanı gerektirmeyen HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemleri; kendini tamir edebilen reaktif yapısından dolayı kimyasal su yalıtımı konusunda sağladığı % 100 performans ile dev projelerin tercihi olmaya devam ediyor. 


1997 yılında ilk ISO 9001 belgesini alarak sektöründe öncü olan sonraki yıllarda CE,TSE ve GOST belgelerini de alarak ürünlerinin kalitesini  bir kez daha tescil ettiren İnterfiks Yapı Kimyasalları ; ülkemizde inşaat kalitesinin ve depreme dayanıklı bina inşasının artması, yaşanabilir ve sürdürülebilir bir çevre için tüm çalışmalarını “Kalite, Güven, Çözüm ve Hizmet” prensipleri üzerine odaklanarak sürdürmektedir.

İstanbul , Kasım 2013 




Geri Dön