19 / 04 / 2024

Özgül Şirketler Grubu termal yatırımıyla büyüyor!

Özgül Şirketler Grubu termal yatırımıyla büyüyor!

Gıda, tekstil ve inşaat alanlarında hizmet veren Özgül Şirketler Grubu, termal turizm alanındaki yatırımıyla büyüyor. Afyonkarahisar'a bağlı Yaylabağı-Gazlıgöl'de gerçekleştirilen Grand Özgül Termal Tatil Köyü'ne şimdiye kadar 70 milyon TL harcandı...



Gıda, tekstil ve inşaat alanlarında hizmet veren Özgül Şirketler Grubu, termal turizm alanındaki yatırımıyla büyüyor. Afyonkarahisar'a bağlı Yaylabağı-Gazlıgöl'de gerçekleştirilen Grand Özgül Termal Tatil Köyü'ne şimdiye kadar 70 milyon TL harcandı. Toplam üç etaptan oluşan projenin iki etabı tamamlandı, kapılarını misafirlerine açtı. 


3'üncü etap çalışmaları ise devam ediyor. Özgül Termal'de hisseli gayrimenkul dönerli sistem ve devre satışı yapılarak yatırım imkanı da sağlanıyor. İlk etabın bitmesiyle 2012 yılında misafirlerine kapılarını açan Özgül Termal'in toplam proje tutan 100 milyon TL'yi aşacak. Yaylabağı-Gazlıgöl'ün dünyanın en kaliteli termal suyunun bulunduğu bölgelerden biri olduğunu anlatan Özgül Şirkeder Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özgül, termal turizm konusunda iddialı olduklarını açıkladı. Özgül, bireysel müşterilerin yanı sıra şirketlere de kurumsal hizmet vereceklerini vurguladı. Özgül, "Milli kaynaklarımızdan olan termal sularımızı değerlendirerek, insanımızın sağlığına hizmet etmeyi amaçlıyoruz" diye konuştu. Yatırımlarının 2012 yılında 100 daire ve SPA merkezi ile hizmete alındığını söyleyen Özgül, tesisleri ile ilgili şu bilgileri verdi: "Grand Özgül Termal Tatil Köyü, 2012 yılında 20 bin metrekarelik bir alanda başladı. Bugün itibarıyla 168 bin metrekarelik bir alana ulaşnk. Bu yıl itibarıyla kapasitemiz 471 oda ve üç villaya çıktı. Şu an bin 902 yatak kapasitesi ile misafirlerimize sağlıklı ve huzurlu bir yaşam merkezi sunuyoruz. Üçüncü etap ise 2014'de tamamlanacak. Böylece 567 oda, 22 ikiz villa, üç villa ve bir VIP villa projemiz ile bölgenin en büyük termal tesisleri arasında olacağız." Hedefte 'Termal Şehir' projesi bulunuyor Uzun vadeli planlanndan da bahseden Ali Özgül, Grand Özgül Termal'i bir 'Termal Şehir'e Dubai Fuan'na katılacak Önümüzdeki yıl yurtdışı tanıtımlara daha çok önem vereceklerini anlatan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özgül, Dubai Fuarı'na da katılıp Ortadoğu turizm pazarından aldıkları payı artıracaklarını vurguladı. 


dönüştürmeyi hedeflediklerini söyledi. Özgül, "Burada oluşturulan projenin daha üstünde sosyal tesisleri, gölet tarzında havuzlan olan bir proje düşünüyoruz. Bir şehre gittiğinizde ne buluyorsanız onu bulabileceğiniz, aktivite alanları ile olsun, alışveriş merkezleri üe olsun, göletleri ile olsun tam bir tatil şehri kıvamında ve geniş alana kurulu bir yaşam merkezi hedefliyoruz" dedi. Önümüzdeki yıl yurtdışı tanıtımlara daha çok önem vereceklerini de anlatan Ali Özgül, Dubai Fuan'na da katılıp Ortadoğu turizm pazanndan aldıklan payı artıracaklarını vurguladı. Özgül, "Romanya, Rusya, İtalya, İsrail, Avustralya, Hollanda, Çin, Irak ve Mısır gibi ülkelerden misafirler ağırladık. Yurtdışında olduğu kadar iç pazara da önem veriyoruz" diye konuştu. 


Dünya Bölge


Geri Dön