24 / 04 / 2024

International Realtors Group'tan Baltimore'da kira garantili gayrimenkuller!

International Realtors Group'tan Baltimore'da kira garantili gayrimenkuller!

TÜRK iş ve sanat dünyasından pek çok ünlü isme Miami'de emlak brokerliği yapan International Realtors Group yatırımlarına kiracı ve geri alım garantili konutlar satıyor...



TÜRK iş ve sanat dünyasından pek çok ünlü isme Miami'de emlak brokerliği yapan International Realtors Group, geçen hafta İstanbul'da basın toplantısı düzenledi. Para'da yer alan habere göre, firmanın kurucusu Giovanna Guzman, Miami'deki 17 senelik deneyimi sayesinde son beş senede şirket olarak birçok Türk yatırımcıya değişik projelerden 70 bin dolar ile 6 milyon dolar arasında değişik gayrimenkuller sattıklarını belirtti. 10'uncu yılını kutlayan firma, Florida eyaletinin değişik bölgelerinde konut, işyeri ve arazilerle ilgili alım- satım işlemleri yürütüyor. Son üç senede Türk yatırımcılardan Miami'ye büyük talep olduğunu belirten Guzman, "Şirketimiz, deneyimi sayesinde, en doğru fırsatları Türkiye'deki bireysel ve kurumsal yatırımcılarla buluşturmak ve onları en doğru şekilde yönlendirmek konusunda lider şirket konumuna geldi" dedi.

Property Invest USA isimli şirketin kurucusu ve başkanı Cengiz Bayırlı ise, 2019'da ayda ortalama 25-30 arasında ev satışı yaptıklarını, bu rakamı 2020'de 80-100 eve çıkarmayı planladıklarını açıkladı. Dünyanın değişik noktalarında ofisler açarak büyümeye devam ettiklerini ifade eden Bayırlı, "Yatırımcılarımıza Baltimore şehrinde kiracı, geri alım garantili konutlar satıyoruz. Satıştaki evler kiracısı hazır bir şekilde alınıyor. Tapu işlemleri e-mail üzerinden elektronik imza ile yapılıyor. Yatırımcı hiçbir evrak işiyle uğraşmıyor, her şeyi onlar adına buradaki ekibimizle çözüyoruz Kiraları Amerika'daki hesaplarına her ayın ilk haftası yatıyor. Kiracı ödemeyi yapmasa bile biz şirket olarak bunu imzaladığımız kontrat ile garanti ediyoruz. Yapmış oldukları gayrimenkul yatırımlarını, aynı fiyattan geri alma garantisi veriyoruz" diye belirtti.
 

Gayrimenkul yatırımcıları gözünü ABD'ye dikti!


Geri Dön