26 / 04 / 2024

İntibak zammı için SSK ve Bağ-Kur emeklisine tarih verildi! Tam yüzde 31 zam yapıldı!

İntibak zammı için SSK ve Bağ-Kur emeklisine tarih verildi! Tam yüzde 31 zam yapıldı!

SSK ve BAĞ-KUR emeklileri için yeni bir zam müjdesi var. Emekli maaşlarına %31 intibak zammı yapılacak ve bu zam sayesinde emekli maaşları 13.000 TL'yi aşacak.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son günlerde bir televizyon programında yaptığı açıklama ile emekli maaşlarına zam müjdesi verdi. En düşük emekli maaşı 7500 TL'ye yükseltildi ve bu karar 2000 yılı sonrası emekli olanlar için de beklentileri artırdı. Şimdi ise bir müjde daha geldi: maaşlara intibak zammı eklenecek ve milyonlarca emekli artık 13.000 TL'yi bulan bir maaş almaya başlayacak.

Bu karar, milyonlarca emeklinin yüzünü güldürdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın televizyon programında yaptığı açıklama ile en düşük emekli maaşı 7500 TL olarak belirlendi. Bu karar, özellikle 2000 sonrası emekli olanlar arasında gelir adaletsizliğinin ortadan kalkması için intibak zammı beklentisini artırdı. Bu beklentiler sonucunda da konu ile ilgili haber geldi! İşte detaylar...

İntibak zammı için SSK ve Bağ-Kur emeklisine tarih verildi! Tam yüzde 31 zam yapıldı!

%37 oranında intibak zammı bekleniyor...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün ile yaptığı görüşmenin ardından emeklilere müjdeli bir haber verdi. Bayram ikramiyesi ve düşük emekli maaşlarına zam yapıldı. Bu gelişme sonrasında emekliler, intibak zammı beklentisi içine girdi. Milyonlarca emekli, 2000 yılı sonrası için intibak zammı talebinde bulunuyor. İntibak zammının %31 oranında olması konuşuluyor ve kabul edilmesi halinde 2000 yılından sonra emekli olanlara %31 oranında artış yapılacak.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön