28 / 03 / 2024

İpekar İnşaat Kayseri'de 2 proje yapacak!

İpekar İnşaat Kayseri'de 2 proje yapacak!

Kayseri'nin önde gelen firmalarından İpek Grubu, mobilya maden ve perakende sektörlerinden sonra İPEKAR ile inşaat sektörüne girdi. Gücünü Altınok inşaatla birleştiren şirket, yeni yaşam alanları geliştirip inşa edecek.



Kayseri'nin önde gelen firmalarından İpek Grubu, mobilya maden ve perakende sektörlerinden sonra İPEKAR ile inşaat sektörüne girdi. Gücünü Altınok inşaatla birleştiren şirket, yeni yaşam alanları geliştirip inşa edecek. İPEKAR inşaat, Mimar Sinan katlı kavşağı civarında ilin en büyük konut, ticari alan projesi olan Erciyes Evleri'ne imza atacak. İlk adımda Kayseri'de 1.100 konutluk iki proje yapacak olan İpekar, İstanbul'da da projeler üretmeyi planlıyor. 



TERCİHİ HASILAT PAYLAŞIMI MODELİ 

İpek Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan, inşaat sektörüne uzun yıllardan bu yana ilgi duyduklarını belirterek. İnşaat sektöründür takım yatırımlarımız da oldu. Kayseri ipek Saray, Kayseri Park projelerinde yer aldık. İpekar'ı İstanbul'da kurduk ama ilk projemizi Kayseri'de yapıyoruz. 900 ve 200 konuttan oluşan iki projeyle konut sektörüne adım atmış oluyoruz" dedi. Arslan, Emlak Konut GYO'nun arazileri üzerinde projeler gerçekleştirmek için hasılat paylaşımı modeliyle yapılan ihalelere de gireceklerini kaydetti. 



Yeni Akit 


Geri Dön