28 / 03 / 2024

İpekar İnşaat yeni projeleri

İpekar İnşaat yeni projeleri

İpek Mobilya'nın iştiraklerinden İpekar İnşaat, Kayseri'de "İpek Diamond" projesini görücüye çıkardı. 13 katlı üç rezidans bloğunda 4+1 olarak tasarlanan daireler, 240 ve 280 metrekare büyüklükte.

İpekar İnşaat Kayseri'de 2 proje yapacak!

Kayseri'nin önde gelen firmalarından İpek Grubu, mobilya maden ve perakende sektörlerinden sonra İPEKAR ile inşaat sektörüne girdi. Gücünü Altınok inşaatla birleştiren şirket, yeni yaşam alanları geliştirip inşa edecek.

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi geliyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için start veren Büyük Uzunlar İnşaat, yeni projesini Maltepe'de hayata geçirecek.

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Demir İnşaat yeni projesini Büyükçekmece'de hayata geçirecek.

Çiftay İnşaat Batıçim'i satın almak için Rekabet Kurumu'na başvurdu!

Maden, enerji ve turizm alanlarında faaliyetlerini sürdüren Çiftay İnşaat, yeni bir yatırım için harekete geçti. Firma, Batıçim'in yüzde 30'unu satın alacak. Bur kapsamda Rekabet Kurumu'na başvuru gerçekleştirildi.

ARTE İnşaat yeni dönemde çalışmalara başlıyor!

Ankara'da inşaat sektöründe çalışmalarını sürdüren ARTE İnşaat, yeni vizyon ve çalışma anlayışı ile faaliyetlerine devam edeceklerinin bilgisini verdi..

Hümeyra Ökçün ve Esat Ökcün'den yeni şirket!

TRC İnşaat’ın patronu Hümeyra Ökçün ve Yönetim Kurulu Üyesi Esat Ökcün bugün yeni bir şirket daha kurdu. TRC İnşaat Tasarım Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe'de kuruldu. 

İntema İnşaat yeni pay alma hakları 26 Şubat'ta kullandırıldı!

İntema İnşaat'ın 4 milyon 860 bin TL tutarındaki çıkarılmış sermayesinin 14 milyon 580 bin TL bedelli artırılarak 19 milyon 440 bin TL'ye yükseltilmesine ilişkin yeni pay alma haklarının kullandırılması işlemleri 26 Şubat 2019 tarihinde tamamlandı...

İntema İnşaat yeni pay alma hakkı kullanım tarihleri 2019!

İntema İnşaat Ve Tesisat Malzemeleri Yatırım Ve Pazarlama'nın  bedelli sermaye artırımına ilişkin yeni pay alma hakkı kullanım tarihleri belli oldu...

Plastform İnşaat'tan yeni yıla özel ev alana araba hediye!

Çanakkale’de özgün projeler üreten Plastform Mimarlık İnşaat yeni yıla özel hazırladığı kampanyada ev alana araba hediye ediyor..

İnşaat hatasını azaltan yeni model geliyor!

İnşaat hatalarını engellemek, projelerde maliyeti düşürmek için yeni bir sisteme geçiliyor. Yeni uygulama ile inşaatın 3 boyutlu simülasyonu yapılıyor, tüm eksiklikler önceden tespit edilebiliyor. 

Alemdar İnşaat'tan yeni kampanya!

Alemdar İnşaat yeni bir kampanya başlattı. “Sabit taksit Sabit fiyat”  garantisiyle başlatılan kampanya Boluluları ev sahibi yapacak.

Perk İnşaat'tan Esenler'e karma proje! Yeni proje!

Perk İnşaat yeni yatırımını İstanbul Esenler'de hayata geçirmeye hazırlanıyor.  Konut ve ofislerin yer alacağı projede hafriyat çalışmaları başladı. 

Erkut İnşaat yeni projelerle yatırımlarını artırıyor!

Kalıplaşmış mimari anlayışın dışına çıkarak devler liginde var olmayı hedefleyen Erkut İnşaat, 2018 yılı için yeni projelerle yatırımlarını artırıyor..

İhlas Yapı'nın 3 yeni projesinin lansmanı yapıldı!

İnşaat sektöründeki 28 yıllık deneyimiyle 16 bin aileyi ev sahibi yapan İhlas Yapı, 3 yeni projesinin lansmanını gerçekleştirdi.

İpekar İnşaat yeni projeleri Haberi

İpekar İnşaat yeni projeleri

Proje, toplam 130 daireden oluşuyor. İpek Mobilya A.Ş ve Mustafa Altınok, Adnan Altınok işbirliği ile kurulan İpekar İnşaat, Kayseri'de yeni projesi 'İpek Diamond'u tanıttı. Kayseri'nin en prestijli bölgesinde yapılacak İpek Diamond, modern bir yaşam alanından beklenen tüm donanıma sahip özellikleriyle dikkat çekiyor. 13 katlı üç rezidans bloğunda 4+1 olarak tasarlanan daireler, 240 ile 280 metrekare büyüklüğe sahip. Toplam 130 daireden oluşan İpek Diamond, kapalı otoparkı ve vale hizmetiyle de ev sahibi olmak isteyenlere konforu sunuyor. Daire fiyatları ise 637 bin ila 800 bin TL arasında değişiyor. 


İKİNCİ PROJE YOLDA 

Tanıtım toplantısında konuşan İpek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan, şunları söyledi: "Şehrimizdeki iki proje daha öne çıktı. Bir tanesi bizim aldığımız Erciyes Evler'deki bugün İpek Diamond Kayseri ismini verdiğimiz projeyi başlattık....