24 / 04 / 2024

iPhone 14 Plus alacaklara indirim müjdesi! 30 Aralık 2022 fiyat listesi...

iPhone 14 Plus alacaklara indirim müjdesi! 30 Aralık 2022 fiyat listesi...

Son birkaç gündür IMEI kayıt ücretine zam gelmeden önce yurt dışından yarı fiyatına iPhone alan binlerce Türk vatandaşının oluşturduğu izdiham görüntüleri sosyal medyada gündem olmuştu. Lakin cihazı Türkiye’den almayı düşünenler  için desevindirece haber yayıldı.



Apple, geçtiğimiz eylül ayının ilk haftasında yeni akıllı telefon modellerinin tanıtımını gerçekleştirmişti. Çip krizi sebebiyle bazı cihazların piyasaya çıkması tüm dünyada düşünülenden daha geç oldu. Ayrıca beklenen satış rakamlarına ulaşılamayan modellerde oldu. Bu sebeple  Apple’ın iPhone 14 Plus modelleri için indirim yapacağına yönelik bir dedikodu yayılmaya başladı. İşte detaylar…

Apple, iPhone 14 serisinde bir değişikliğe giderek mini yerine Plus isimli yeni bir modeli satışa çıkardı. Ama  bu cihazın ailenin diğer üyelerinden bir ay sonra satışa sunulmuş olması dikkat çekti.. Türkiye’de de uzunca bir süre stoklarda olmadığı söylendi.. Bu sebeple de en az satan ürünler arasında yer aldı. 

Buna karşılık olarak Apple'ın da iPhone 14 Plus modelini biraz daha ön plana çıkarmak ve gelecek serilerin içerisinde tutabilmek için indirim yapma kararı aldığı iddia ediliyor. Henüz resmi bir açıklama ve fiyat güncellemesi yapılmazken iPhone 14 Plus'ın indirime gireceği dedikodusu da yayılmaya devam ediyor.

Birçok sızıntıda olduğu gibi bu da doğru çıkarsa 2023 yılının ilk çeyreğinde zam yerine indirim olmasu veya diğer cihazların fiyatı yükselirken iPhone 14 Plus’ın sabit kalması bekleniyor. 


Geri Dön