19 / 04 / 2024

İran Türkiye'ye doğalgazı kesti! İşte nedeni!

İran Türkiye'ye doğalgazı kesti! İşte nedeni!

İran Milli Gaz Şirketi, Türkiye'ye doğalgazı teknik arıza nedeniyle 10 günlüğüne kestiğini duyurdu.



İran Milli Gaz Şirketi, Türkiye'ye doğalgazı 10 günlüğüne kestiğini açıkladı. İran Milli Gaz Şirketi tarafından gelen açıklamaya göre gazı kesme nedeni olarak 'teknik arıza' bilgisi paylaşıldı.Gürbulak giriş noktasından Türkiye'ye doğalgaz akışı 10 gün süreyle durduruldu. 17 Ocak itibariyle akışın azaldığı belirtildi.

Medyatava'da yer alan habere göre; Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) tarafınan gelen açıklamaya göre; NIGC tarafından Türkiye'ye sağlanan gazın teslimat basıncı ve miktarı 17 Ocak  tarihi itibarıyla azalmaya başladı.

 İran Türkiye ye doğalgazı kesti! İşte nedeni!

Doğalgaz akışının 3'te bir oranında azaldığı belirtildi. NIGC tarafından BOTAŞ'a yapılan bildirimde, teknik bir arıza olduğu söylendi. 20 Ocak 2022 tarihinden itibaren 10 gün süre ile yapılamayacak.

Unit Enerji İran'da 7 doğalgaz çevrim santrali kuracak!

İran'dan doğalgaz akışı pazar günü başlayacak!

Dolar/TL atak yaptı! Bugün dolar ne kadar?

Altında büyük fırtına geliyor!

Bitcoin için kritik tarih belli oldu!

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön