29 / 03 / 2024

İrfan Aydoğan 2 yeni projenin müjdesini verdi!

İrfan Aydoğan 2 yeni projenin müjdesini verdi!

Firma: Aydoğan İnşaat

Aydoğanpark Tuzla ve Caddepark Erenköy projelerine imzasını atan Aydoğan İnşaat, 2014 yılında 2 yeni proje daha hayata geçirecek. Kentsel dönüşüm kapsamında yükselecek olan projeler Fenerbahçe ve Göztepe'de yer alıyor



İrfan Aydoğan 2 yeni projenin müjdesini verdi!


1987 yılından beri İstanbul Anadolu yakasında projelerini sürdüren Aydoğan İnşaat, 2014 yılının ilk projesi Caddepark Erenköy'ü 19 Haziran Perşembe günü tanıttı.


Bağdat Caddesi'ne çıkan Kantarcı Rıza Sokağı'nda yer alan Caddepark Erenköy projesi 14 katlı olarak yükseliyor. Toplam 54 konuttan meydana gelen proje 3+1 ve 5+2 daire tiplerinde tasarlandı.


Caddepark Erenköy haberleri için tıklayınız!

Caddepark Erenköy basın toplantısı için tıklayınız!

İrfan Aydoğan 2 yeni projenin müjdesini verdi!


Aydoğan İnşaat'ın Tuzla'da yer alan Aydoğan Park Tuzla projesinde de satış süreci devam ediyor. Mahalle hayatının benimsendiği Aydoğanpark Tuzla projesi 2+1, 3+1, 3+2 ve 4+2 daire tiplerinde toplam 118 konuttan oluşuyor.


Aydoğan Park Tuzla haberleri için tıklayınız!


İrfan Aydoğan 2 yeni projenin müjdesini verdi!


"Kentsel dönüşüm kapsamında Fenerbahçe ve Göztepe'de 2 yeni proje yapacağız"


Aydoğan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, 2014'te 2 projeyi daha hayata geçireceklerini ve yeni projeler içinde görüşmelerin devam ettiğini belirtti. Şu anda yoğunluğun kentsel dönüşüm projeleri üzerinde olduğunu söyleyen Aydoğan, Avrupa yakasında da proje yapmak istediklerini ifade etti.


Aydoğan, önümüzdeki aylarda satışa çıkacak 2 projeden birinin Göztepe, diğerinin ise Fenerbahçe'de hayata geçirileceğini söyledi.


Aydoğan İnşaat Fenerbahçe projesi toplam 16 konuttan meydana gelecek. Projede dairelerin 14'ü normal, 2'si dubleks olarak tasarlandı. Tamamı 3 oda 1 salondan oluşan projede dairelerin alanları 130 metrekareden başlıyor.


Aydoğan İnşaat Göztepe projesi ise 3 tanesi dubleks olmak üzere 42 adet konuttan meydana gelecek. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında yükselen projelerde yüzde 1 KDV imkanı bulunuyor. Projede bir çok sosyal olanacak yer alacak.


Bunun yanı sıra  Aydoğan İnşaat  Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, Kurtköy, Beykoz, Rahmanlar ve Tepeören bölgelerinde büyük arazilerinin olduğunu ve imarı beklediklerini belirtti. Aydoğan, İmar planları tamamlandıktan sonra daha büyük projelere imza atacaklarını ifade etti.


Tel: 0216 405 12 91

Web: www.aydoganinsaat.com

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


Geri Dön