26 / 04 / 2024

İrfan Erciyas kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

İrfan Erciyas kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Erciyas kimdir? İrfan Erciyas daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İrfan Erciyas'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte İrfan Erciyas`ın hayatına dair merak edilenler.



1977 senesinde Gazi Üniversitesi Ekonomi ve Maliye Bölümü’nü bitiren İrfan Erciyas, iş hayatına Türkiye Vakıflar Bankası’nda adım atmıştır. Türkiye Vakıflar Bankası’nda Müfettişlik ve Şube Müdürlüğünün ardından 1996-2002 seneleri içinde Genel Müdür Yardımcısı olarak, 2002-2003 seneleri içinde ise Genel Müdür olarak vazifesini idame ettirdi.

2003 senesinde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak Akfen Holding bünyesine müdahil olan Erciyas, başta Araç Muayene İstasyonları, Mersin Uluslararası Limanı ve İDO’nun özelleştirilmesi olmak kaydıyla, Akfen GYO ve Akfen Enerji’nin kuruluş ve yatırım aşamaları, Akfen Holding ve Akfen GYO’nun halka sunumları, iştiraklerden hisse satışları ve uzun vadeli finansman hususlarında önemli vazifeler almıştır.

İrfan Erciyas kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

İrfan Erciyas Mart 2010’dan bu zamana Akfen Holding’de Murahhas Üye olarak vazifesini sürdrümekte olup Akfen Holding’in birçok iştirak ve bağlı iş birliklerinde Yönetim Kurulu Başkanlığı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyelikleri vardır.

 

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Erciyas kimdir? İrfan Erciyas daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İrfan Erciyas'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte İrfan Erciyas`ın hayatına dair merak edilenler.


Geri Dön