20 / 04 / 2024

Irmak Okulları, Zanzibar Caddebostan'ın yerini aldı!

Irmak Okulları, Zanzibar Caddebostan'ın yerini aldı!

Caddebostan'dan yolu geçenler bilir; Türkiye'nin en eski özel okullarından birine Irmak Okulları'na ev sahibi İstanbul'un bu ilçesi. Irmak Okulları'nın kapanan Zanzibar Caddebostan'ın yerini aldığı ifade edildi.



Caddebostan'dan yolu geçenler bilir; Türkiye'nin en eski özel okullarından birine Irmak Okulları'na ev sahibi İstanbul'un bu ilçesi. Para Dergisi'nde yer alan habere göre; 1995'te kurulan Irmak Okulları bu özel okul. “Eğitimde fark, IRMAK" Yapı Merkezi'nin kurucularından Ülkü Arıoğlu tarafından yönetiliyor. Irmak Okulları, Türkiye'de ilk kez uluslararası ISO 9001 belgesine sahip okul unvanını bulunduruyor. Okul 2012'de Uluslararası IRMAK Kalite Ödülü'nü altın kategoride aldı.  

Irmak Okulları, Zanzibar Caddebostan ın yerini aldı!

Bu okul oldukça başarılı bir okul. Anaokul, ilkokul, ortaokul ve lise bölümleri yer alıyor. Okulun deniz manzaralı büyük bir kampüsü bulunuyor. Fakat gelen talepler çerçevesinde kampüs alanını genişletme planları da her zaman gündemlerinde. Bu genişleme alanı da bu şekilde gündeme geldi. Kampüsün hemen bitişiğinde tarihi bir köşk ve geniş bir alan bulunuyordu. Bu köşkün bulunduğu alanda Zanzibar Caddebostan hizmet sunuyordu. Zanzibar Caddebostan kapanmış. Köşk ve bahçesi ise Irmak Okulları'nın olmuş. Satın alma mı, kiralama mı henüz belli değil ancak Irmak Okulları kampüs alanını genişletme fırsatını buldu.

Milli Eğitim Bakanlığı okulları renklendiriyor!


Geri Dön