26 / 04 / 2024

iRobot Roomba robot süpürgede 20. yıla özel indirim! 28 Eylül 2022 fiyat listesi

iRobot Roomba robot süpürgede 20. yıla özel indirim! 28 Eylül 2022 fiyat listesi

20 yılı geride bırakan Amerika merkezli robot süpürge markası iRobot'un ülkemizde de satılan Roomba robot süpürge serisi yirminci yılına özel olarak tüm süpürgelerde yüzde 10 indirim fırsatı sunuyor. Kampanyadan 30 Eylül 2022 tarihine kadar faydalanabilirsiniz.



ABD merkezli robot süpürge markası iRobot’un Roomba robot süpürge serisi 20 yılı devirdi. İlk olarak 2002 yılında piyasaya sürülen Roomba süpürge serisi, günümüzde 40 milyondan fazla kullanıcı tarafından kullanılıyor. iRobot, Roomba’nın 20.’inci yılına özel olarak yüzde 10 indirim kampanyası başlattığını duyurdu. 

YÜZDE 10 İNDİRİM FIRSATI

iRobot’un web sitesi irobot.com.tr’de ‘20YIL’ indirim kodunu kullanarak tüm robot süpürge ve robot paspaslarda yüzde 10 indirim fırsatına siz de sahip olabilirsiniz. . iRobot, Roomba’nın 20.’inci yılına özel olarak başlattığı kampanya 30 Eylül 2022 tarihine kadar devam edecek. Kampanyanın sona ermesine sayılı günler kaldı, siz de kampanya kapsamındaki ürünlerden satın almak için acele edin. 

SIK SIK SÜPÜRGE TEMİZLEME DERDİNE SON
iRobot’un şu an satışta olan i3+, i5+, i7+, j7+ ve s9+ modelleri CleanBase Otomatik Kir Boşaltma İstasyonu ile öne çıkıyor. Süpürge, kendi toz hanesini temizleyerek 60 güne kadar kesintisiz olarak sizi tozdan uzak tutma özelliğine sahip. Böylece kullanıcları sık sık süpürge temizleme derdinden der kurtarmış oluyor. Bu özelliği de kullanıcıların bu süpürgeyi tercih etmesinde büyük bir etken olarak öne çıkıyor.

 iRobot Roomba robot süpürgede 20. yıla özel indirim! 28 Eylül 2022 fiyat listesi
Roomba i serisi, j serisi ve s serisi robot süpürgeler ise evinizin haritasını kaydederek, yaşam alanlarınızı ve alışkanlıklarınızı öğrenerek ihtiyacınıza göre kişiselleştirilmiş temizlik rutinleri oluşturulmasına yardımcı oluyor. Ayrıca Roomba j serisi robot süpürgeler, PrecisionVision özelliği ile objeleri tanıyor; böylece temizlik sırasında çorap, terlik ve kablo gibi engelleri algılıyor ve onlardan uzak duruyor. 


Geri Dön