26 / 04 / 2024

İş arayanlar dikkat! 93.575 personel alınacak! İŞKUR üzerinden...

İş arayanlar dikkat! 93.575 personel alınacak! İŞKUR üzerinden...

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan ilanlar kapsamında 93 bin 575 personel alımı yapılacağı bildirildi. Yayımlanan ilanlar ile KPSS’li ve KPSS’siz personel alımı gerçekleştirilecek. İşte tüm detaylar..



Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü güncel iş ilanları tüm vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. İş arayanların güncel olarak takip ettiği ilanlar kapsamında 93.575 personel alımı yapılacağı açıklandı. 

Kamupersoneli'nde yer alan habere göre; İŞKUR’un resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan ilanlar ile KPSS’li ve KPSS’siz personel alımı yapılacağı ve bu personel alımı sayısının 93 bin 575 olduğu duyuruldu. 

İş arayanlar dikkat! 93.575 personel alınacak! İŞKUR üzerinden...

İŞKUR üzerinden yayımlanan her ilan için farklı özel şartlar ve farklı başvuru süresi bulunuyor. İlanlara başvuru yapmak isteyenler e-Dvlet şifreleri ile sisteme girerek başvurularını tamamlayabilecekler.  Peki, başvuru şartları ne?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön