11 / 05 / 2024

İş Bankası hesabı olanlara harika bir haber! Alışveriş yap, 300 TL’lik indirim kazan!

İş Bankası hesabı olanlara harika bir haber! Alışveriş yap, 300 TL’lik indirim kazan!

İş Bankası, müşterilerini çok sevindirecek bir kampanya haberi duyurdu. Enflasyondaki artış ve gıda fiyatlarının yükselişi gibi sorunlara duyarsız kalmayan İş Bankası, market alışverişlerinde indirime yönelik bir kampanya başlattı.



1 Şubat 2023 tarihinde başlayan ve gıda alışverişlerinde geçerli olacak kampanyanın 28 Şubat 2023 tarihinde sona ereceği ifade edildi. İş Bankası müşterileri, tarafından mevcut kampanyanın şartları yerine getirildiği takdirde 300 lira maxi puan kazanacak. Bankanın düzenlediği kampanyaya ilişkin detaylar ve şartlar ise şu şekilde:

İş Bankası müşterilerinin Maximum Mobil'den ya da İşcep uygulamasında Market Kampanyası'na katılarak, 1-28 Şubat 2023 tarihleri arasında Maximum Kart ile Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde yapılacak 400 lira ve üzeri ilk peşin market alışverişinden sonra, çeşitli günlerde yapılacak 400 lira ve üzeri her peşin alışveriş için 30 lira ve toplam 300 lira MaxiPuan kazanabileceği duyuruldu.

İş Bankası hesabı olanlara harika bir haber! Alışveriş yap, 300 TL’lik indirim kazan!

KAMPANYAYA KATILIM ŞARTLARI NELERDİR?

İş Bankası tarafından kampanyaya katılım sağlanması için bazı şartların taşınması gerektiği ifade edildi. Kampanyaya katılım sağlamayan kişilere puan verilmeyeceği belirtilirken, müşterilerin mobil uygulama üzerinden kampanyaya katılıma izin vermesi gerekiyor. Yapılan alışveriş öncesinde veya sonrasında kullanıcılar bu kampanyaya katılım sağlayabilecek.

Sunulan kampanyaya katılma hakkı olan kartlar ise şu şekilde belirtildi;

  • Maximum,
  • MercedesCard,
  • Maximum Genç 
  • Maximiles Black,
  • İş’te Üniversiteli,
  • Maximiles Kart kullanıcıları katılma hakkına sahip olacak. Fakat kampanya dahilinde gerçekleşen e-ticaret alışverişleri bu kapsamda yer almayacak.

Pos cihazı kullanılmayan işlemler ise kampanyaya dahil edilmeyecek.

Kampanyaya ilişkin daha fazla detaya erişmek isterseniz bu bağlantıya tıklayabilirsiniz.

İş Bankası'ndan rekor düzeyde personel alımı! Birçok ilde şoför ve güvenlik görevlisi dahil 9 alanda personel alınacak!

Ziraat Bankası’ndan gündem yaratacak akaryakıt kampanyası! Akaryakıt alacak Ziraat Bankası müşterileri baksın!

Ziraat Bankası’ndan herkese son dakika bildirimi gitti! İsteyen herkese anında 500 TL dağıtıyor! Süre dolmadan başvurun!


Geri Dön