26 / 04 / 2024

İş Bankası'dan yepyeni kampanya! Son başvuru tarihi 9 Aralık 2022! Acele edin!

İş Bankası'dan yepyeni kampanya! Son başvuru tarihi 9 Aralık 2022! Acele edin!

Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olan İş Bankası, heyecanlandıran yeni kampanyasını duyurdu! Son başvuru tarihi 9 Aralık! İşte detaylar...



Kampanya detayları:

• Kampanya, 21 Kasım- 9 Aralık 2022 tarihleri arasında geçerlidir.

• Kampanya kapsamında davet gönderilebilmesi için İş Bankası müşterisi olmak gerekmektedir.

• Kampanya kapsamında davet gönderilebilecek kişiler İş Bankasında açık hesap sahibi olmayan kişiler ile sınırlıdır.

• Kampanya ilave MaxiPuan avantajı, kampanya tarihleri arasında davet edilenin İşCep “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğinden İş Bankası müşterisi olması durumunda geçerli olacaktır.

• Kampanya linki kullanarak davet gönderen müşterimiz, İş Bankası müşterisi olan her bir kişi için 100 TL MaxiPuan, kampanya kapsamında toplamda en fazla 200 TL MaxiPuan kazanabilecektir.

• Kampanya kapsamında MaxiPuan yüklenebilmesi için, MaxiPuan yükleme tarihinde davet eden müşterimizin açık ve kullanılabilir durumda en az bir adet kredi kartı veya Bankamatik Kartı olması gerekmektedir.

• MaxiPuan’lar 20 Aralık 2022 tarihinde yüklenecektir ve MaxiPuanların son kullanım tarihi 31.01.2023’tür.

• Maximiles’a yüklenen MaxiPuan’lar MaxiMil’e çevrilemeyecek ve avans MaxiMil kapatmak için kullanılamayacaktır.

• Davete istinaden İş Bankası müşterisi olan kişiler, mevcuttaki “Müşteri Olmak İstiyorum” avantajlarından yararlanabilecektir. “Müşteri Olmak İstiyorum” avantajları için tıklayınız​.

Puan yüklemesi yapılacak kartlar: İş Bankası Bireysel Kredi Kartları, İş Bankası Ticari Kredi Kartları, Bankamatik Kartları, (Aidatsız Kredi Kartı, İş Bankası Vergi Kart, İş Bankası Bayi Kart, KGF Kart hariçtir).

​İş Bankası kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Arabalarda ÖTV indirimi piyasaları nasıl etkiledi?
Merkez Bankası faiz düşürdü ama bankalardan uyarı var: Krediye erişim zorlaştı!
Son Dakika! EYT'de ilk kez ortaya çıkan 2 kritik detay!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön