24 / 04 / 2024

İş Bankası'ndan güzel haber! 31 Ekime kadar çabuk başvurun!

İş Bankası'ndan güzel haber! 31 Ekime kadar çabuk başvurun!

Türkiye'nin en popüler bankaları arasında yer alan İş Bankası, herkese müjdeyi verdi! 100 TL MaxiPuan kazanabilirsiniz! 31 Ekim'e kadar hemen siz de yararlanabilirsiniz! Peki, kampanyanın ayrıntıları nelerdir? İşte detaylar...



Ayrıca Kampanya katılımlı olup katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.

Kampanyaya katılım sağlamak için Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklayarak ücretsiz olarak katılabilirsiniz.

İş Bankası'ndan güzel haber! 31 Ekime kadar başvuran herkese bir sene ücretsiz!KAMPANYAYA DAHİL OLAN KARTLAR!

İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, Maximiles Black, Maximum Pati Kart, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç Kredi Kartı), Bankamatik Kartları ve MaxiPara kartlar.

KAMPANYAYA DAHİL OLMAYAN İŞLEMLER!

Ticari Bankamatik ve Kredi Kartı, Vadematik Kart ve Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir. Ödeme kuruluşları aracılığıyla yapılan, farklı ürün kategorilerinde satış yapan sanal mağazalardan ve/veya e-ticaret sitelerinden yapılacak alışverişler kampanyaya dâhil değildir. Kampanyaya ilişkin Maximum Mobil barem gösterimleri bilgi amaçlı olup, iptal veya iade işlemlerini içermemektedir.

İş Bankası'ndan güzel haber! 31 Ekime kadar başvuran herkese anında hediye!EK KOŞULLAR!

Kampanya spor ürünleri satan sektörlerde faaliyet gösteren firmaların Maximum anlaşmalı işyerlerinden yapılacak 500 TL ve üzeri alışverişleri kapsamaktadır. Kampanyaya sadece Maximum Mobil’den katılım sağlanabilir. Aynı gün farklı işyerlerinden yapılan alışverişlerin tümü kampanyaya dâhildir. Aynı gün aynı işyerinden yapılan alışverişlerden ise sadece biri kampanyaya dâhil sayılacaktır. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacaktır. Online alışverişlerde kapıda ödeme seçeneği ile yapılan ödemeler kampanyaya dâhil edilmeyecektir. İş Bankası kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.  

Halkbank Paraf'tan müjde! Vade farksız taksit fırsatı!
Dev bankalar peş peşe açıkladı! ING, TEB, İş Bankası, QNB Finansbank, Garanti...
Asgari ücret ne kadar olacak? 1 Ocak 2023 Asgari ücret...

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön