18 / 04 / 2024

İş Bankası'ndan işverene 'kira destek' kredisi!

İş Bankası'ndan işverene 'kira destek' kredisi!

İş Bankası, "El Birliği İle Devam Destek Paket"i kapsamında işverene kira destek kredisi sunuyor...



İş Bankası, KOBİ'lerin her türlü işletme sermayesi ihtiyaçlarını karşılayan krediler yanında maaş destek, kira destek, şehir içi yolcu taşımacılığı sektörüne ve eczacılara özel kredi faiz oranları sağlayan "El Birliği İle Devam Destek Paket"inin detaylarını açıkladı.

İş Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre yeni tip koronavirüs (Kobiv-19) salgını sürecinde müşterilerine yönelik özel çözümleri ile sürecin sorunsuz ve kesintisiz atlatılabilmesine yönelik aksiyonlar alan banka, normalleşme sürecine ilişkin destek paketini açıkladı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; "El Birliği İle Devam Destek Paket"i kapsamında KOBİ'lerin her türlü işletme sermayesi ihtiyaçlarını karşılayan krediler yanında maaş destek, kira destek gibi özel kredi faiz oranları uygulanıyor.

- İşverene Maaş ve Kira Destek Kredisi 

Şahismail Şimşek, "El Birliği İle Devam Destek Paket"i kapsamında bir taraftan müşterilerin üretim girdilerinin ve ticari mal alımlarının finansmanı, diğer taraftan işlerinde yeterli gelire kavuşuncaya kadar maaş ve kira ödemelerinde ihtiyaç duyacakları finansman için, ödemesiz dönemli avantajlı faiz oranları ile "Maaş Destek Kredisi" ve "Kira Destek Kredisi" imkanı sunduklarını belirtti.

Bendevi Palandöken: Koronavirüs salgını kira ödemelerinde mağduriyete neden oldu!

Gürsel Baran'dan işletmelere kira desteği talebi!


Geri Dön