23 / 04 / 2024

İş GYO 1 milyar TL borçlanma aracı ihraç edecek!

İş GYO 1 milyar TL borçlanma aracı ihraç edecek!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 milyar TL ihraç tavanı kapsamında Türk Lirası cinsinden borçlanma aracı ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na yaptığı başvuru onaylandı...



İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ihraç belgesi onayı hakkında açıklama yaptı.

İş GYO'nun 1 milyar TL ihraç tavanı kapsamında Türk Lirası cinsinden, yurt içinde, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle tertipler halinde, maksimum 1.200 güne kadar vadeli borçlanma aracı ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) yaptığı başvuru, SPK'nın 4 Temmuz 2019 tarih ve 39/874 sayılı kararı ile onaylandı.

İş GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimizin 1.000.000.000 TL ihraç tavanı kapsamında Türk Lirası cinsinden, yurt içinde, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle tertipler halinde, maksimum 1.200 güne kadar vadeli borçlanma aracı ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)'na yaptığı başvuru, SPK'nın 4.7.2019 tarih ve 39/874 sayılı kararı ile onaylanmıştır.

Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanan İhraç Belgesi, İhraç Belgesi Eki ve Borçlanma Aracı İhracı Başvuru Formu'na ekte yer verilmiştir.

İŞ GYO Başvuru Formu için tıklayın
İŞ GYO Onaylı İhraç Belgesi için tıklayın
İŞ GYO Onaylı İhraç Belgesi Eki için tıklayın


Geri Dön