25 / 04 / 2024

İş GYO 1 milyar TL borçlanma aracı ihraç etti!

İş GYO 1 milyar TL borçlanma aracı ihraç etti!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 1 milyar TL ihraç tavanı kapsamında maksimum 1.200 güne kadar vadeli borçlanma aracı ihracı SPK tarafından onaylandı...



İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) borçlanma araçları ihraç belgesi onayı hakkında açıklama yaptı. 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 1 milyar TL ihraç tavanı kapsamında, yurt içinde, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış ve tahsisli satış yöntemiyle tertipler halinde, maksimum 1.200 güne kadar vadeli borçlanma aracı ihracı başvurusu SPK tarafından onaylandı.

İş GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizin 1.000.000.000 TL ihraç tavanı kapsamında Türk Lirası cinsinden, yurt içinde, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış ve tahsisli satış yöntemiyle tertipler halinde, maksimum 1.200 güne kadar vadeli borçlanma aracı ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)'na yaptığı başvuru, SPK'nın 9.7.2020 tarih ve 41/850 sayılı kararı ile onaylanmıştır. Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanan İhraç Belgesi ve Borçlanma Aracı İhracı Başvuru Formu'na ekte yer verilmiştir. 

İhraç belgesi için tıklayın

Başvuru formu için tıklayın


Geri Dön