19 / 04 / 2024

İş GYO gelirini 3 yılda 110 milyon TL'ye çıkaracak!

İş GYO gelirini 3 yılda 110 milyon TL'ye çıkaracak!

Kanyon AVM, İş Kuleleri, Marmara Park AVM ve Maslak Ofis binası dahil 15 gayrimenkulden yıllık 55 milyon lira gelir elde eden İş GYO, bu gelirini 3 yılda 110 milyon liraya çıkarmak için kolları sıvadı.



Bunun için Kartal’da, Topkapı’da, İzmir’de proje geliştirdikleri bilgisini veren İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, “Amacımız kira gelirlerimizi 100 milyon doların üzerine çıkarmak. Bu politika ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi. Kartal’daki Manzara Adalar projesinin tanıtım toplantısında açıklamalarda bulunan Tanes, bu projede de 975 konut ve biri 15 katlı diğeri 25 katlı iki de ofis bloku inşa edeceklerini söyledi. 300 milyon lira yatırımla gerçekleştirecekleri bu projeden 750 milyon lira hasılat bekledikleri bilgisini veren Tanes, “Önümüzdeki yılbaşında da NEF ile Topkapı’daki 3 bin 500 konutluk projenin tanıtımını yapacağız. Yeni inşaatlarla halihazırda 600 milyon dolar seviyesindeki yürüyen proje değerimiz 1,5 milyar seviyesine ulaşacak. Bu sektör ortalamasının çok üzerinde bir rakam.” dedi.


Manzara Adalar’daki konutları, metrekaresini şerefiye değerine göre 4 bin 700 lira ile 5 bin 600 lira arasında satışa sunduklarını açıklayan Tanes, net 40 metrekare bir stüdyo dairenin 267 bin liradan satın alınabileceğini kaydetti. Tanes, inşaat sektöründe bir balon ihtimalinden bahsedilemeyeceğini ancak arz ile talep arasındaki uyumsuzluğun, üretilen konutların satış değerinin ortalama bir ailenin alabileceği rakamın çok üzerinde olmasından kaynaklandığını belirtti.


Zaman


Geri Dön