19 / 04 / 2024

İş GYO Inİstanbul Gala nerede?

İş GYO Inİstanbul Gala nerede?

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inİstanbul Gala

Ödeme planı kapsamında 30 ay 0 faiz fırsatı sağlanan Inİstanbul Gala Rezidans'ta 788 adet ünite yer alıyor. Proje 80 dönüm arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki İş GYO Inİstanbul Gala nerede?



"İş GYO  Inİstanbul Gala  nerede?" sorusuna İstanbul Zeytinburnu'nda eski Topkapı Şişecam Fabrikası arazisi üzerinde yanıtını verebiliriz. Proje 470 milyon dolar yatırım bedeli ile yükseliyor.


Nef ve İş GYO tarafından hayata geçirilen Inİstanbul Gala Evleri fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 1 peşinatta, 30 ay vade farksız taksit yapılıyor ve 2.100 TL taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.


Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen Inİstanbul Gala Davutpaşa'da 788 tane ünite mevcut. Projede dairelerin büyüklükleri 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor.


İş GYO Inİstanbul Gala nerede?

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında olan Inİstanbul Gala Konutları Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre, TEM'e 7 kilometre, metroya 100 metre, metrobüse 1 kilometre uzaklıkta bulunuyor.


Inİstanbul Gala Residence ortak yaşam alanları; yüzme havuzu, asansör, sinema, kreş, basketbol sahası, oyun alanları, güvenlik, mescit ve kapalı otoparktan meydana geliyor.  


Inİstanbul Gala Topkapı telefon : 444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön