25 / 04 / 2024

Inİstanbul gala iş gyo

Inİstanbul gala iş gyo

Fiyatların 320 bin liradan başladığı, İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala’da üç haftada bin 140 üniteden 875’i satıldı.

Nef Inİstanbul Gala fiyat!

Toplam 788 adet ticari üniteden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Nef Inİstanbul Gala fiyat listesi kapsamında 320 bin TL'den başlıyor.

Topkapı Inİstanbul Gala Rezidans!

Topkapı Inİstanbul Gala Rezidans fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen projede dairelerin alanları 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiyor.

Inİstanbul Gala projesi ne zaman teslim?

İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen Inİstanbul Gala ev fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor.Peki Inİstanbul Gala projesi ne zaman teslim edilecek?

Nef Inİstanbul Gala Rezidans satış ofisi telefon!

Konum bilgisi kapsamında Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre kadar uzaklıkta bulunan projede 788 adet ticari ünite bulunuyor. Nef Inİstanbul Gala Rezidans satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Nef Inİstanbul Gala Evleri fiyat!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında inşa ediliyor. Nef Inİstanbul Gala Evleri fiyat listesi kapsmaında 320 bin TL'den başlıyor.

Topkapı Inİstanbul Gala Residence fiyatları!

Daire alanlarının 48 metrekareden başlangıç gösterdiği projede toplam 788 adet ticari ünite yer alıyor. Topkapı Inİstanbul Gala Residence fiyatları 320 bin TL' den başlangıç gösteriyor.

Topkapı Inİstanbul Gala Residence fiyat!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında inşa edilen projede 788 adet ticari ünite bulunuyor. Topkapı Inİstanbul Gala Residence fiyat listesi kapsamında daireler 320 bin TL'den başlıyor.

Nef İş GYO Inİstanbul Gala iletişim!

Nef İş GYO Inİstanbul Gala iletişim için 444 72 21 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Toplam 788 adet daireden meydana gelen projede 2 bin 100 TL taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

İş GYO Inistanbul Gala Rezidans nerede?

Satış fiyatlarının konutların kat ve planlarına göre değiştiği proje 788 adet daireden meydana geliyor. Ödemelere göre 30 aya vade imkanı sağlanıyor. Peki İş GYO Inistanbul Gala Rezidans nerede?

Davutpaşa Inİstanbul Gala Konutları satılık!

Davutpaşa Inİstanbul Gala Konutları satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Aylık 2 bin 100 TL taksitlerle ödeme yapılabilen proje 788 adet üniteden oluşuyor.

Inİstanbul Gala ödeme seçenekleri!

Inİstanbul Gala ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunan proje İş GYO ve Nef imzası taşıyor.

Inİstanbul Gala fiyatları ne kadar?

Inİstanbul Gala'da yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlenen projede 788 adet ünite yer alıyor. Peki Inİstanbul Gala fiyatları ne kadar?

Topkapı Inİstanbul Gala iletişim!

Topkapı Inİstanbul Gala iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin 2018 yılında gerçekleşeceği projede daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

İş GYO Inİstanbul Gala nerede?

Ödeme planı kapsamında 30 ay 0 faiz fırsatı sağlanan Inİstanbul Gala Rezidans'ta 788 adet ünite yer alıyor. Proje 80 dönüm arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki İş GYO Inİstanbul Gala nerede?

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının inşaat yapı işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde ofis ve işyeri  niteliğindeki binanın altyapı, kaba ve ince inşaat yapı işleri ile cephe kaplama işleri için Conart İnşaat ile anlaştı.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler için kura çekilişi yapıldı!

KİPTAŞ'ın İstanbul dışındaki ilk projesi olan Çınar Evler için kura çekilişi bugün yapıldı. 

TOKİ Silivri'de 1.356 konut için kura çekilişi bugün!

TOKİ İstanbul Silivri 1. ve 2. Etap Projesi'nde alt gelir ve orta gelir grubu kapsamında toplamda 1.356 konut için kura çekilişi bugün yapılıyor...

Çinli iş adamları yatırım için Nevşehir'i radarına aldı!

Çinli iş adamları yatırım yapmak için, Nevşehir'i radarına aldı. Nevşehirli Bürokratlar ve İşadamları Derneği ile İstanbul Çinli İşadamları ve Sanayicileri Derneği protokol imzaladı..

Ebru Gündeş’in villası için mahkemeden bilirkişi kararı!

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'in İstanbul, Beykoz Kanlıca’da villasına ilişkin Beykoz 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nden ‘bilirkişi’ kararını açıkladı. 

Şehir hastanelerinin inşa ve işletme süreçleri mecliste!

Şehir hastanelerinin inşa ve işletme süreçlerine yönelik bazı iddialar TBMM'de konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ilgaz Dağı Milli Parkı'nda villa inşa edildiği iddiaları TBMM'de!

Ilgaz Dağı Milli Parkı içerisinde izinsiz olarak ağaç kesimi yapıldığı ve villa inşa edildiği iddiaları hakkında CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, yazılı soru önergesi hazırladı..

Haydarpaşa Garı'nın kum zemin üzerine nasıl inşa edildiği araştırılıyor!

Restorasyon çalışmalarına başlanan İstanbul'un simge yapılarından Haydarpaşa Garı'nın, 108 yıl önce kum zemin üzerine ahşap kazıklarla nasıl inşa edildiği araştırılıyor.

TOKİ İstanbul Kayaşehir'de 159 konut için kura çekilişi gerçekleşti!

TOKİ İstanbul Kayaşehir'de 159 konut için kura çekilişi gerçekleşti. İstanbul Kayaşehir’de kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen konutlar Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından sahiplerini buldu.

İran'da inşaat malzemecileri için önemli bir potansiyel var!

İran’nın İstanbul başkonsolosuyla temasa geçerek görüşme yaptıklarını Hinginar, “Çok sıcak bir görüşme yaptık. Başkonsolos İran’da inşaat malzemecileri için önemli bir potansiyel olacağını, işbirliğine açık olduklarını bize bildirdi” dedi.

Temel Kotil: 3. Havalimanı D-8'in gözbebeği olacak!

İstanbul'a yapılacak 3. Havalimanı'nın D-8'in gözbebeği olacağını söyleyen THY Genel Müdürü Kotil, bu ülkelerle işbirliğinin daha da artacağını vurguladı.

İstanbul Valiliği'nden 3 ilçe için önemli arazi uyarısı!

3. Havalimanı, 3. Köprü gibi dev projelerin gayrimenkul değerini arttırdığı ilçeler için İstanbul Valiliği önemli bir açıklama yaptı.

İstanbul Valiliği'nden gayrimenkul değerinin arttığı ilçeler için açıklama!

3. Havalimanı, 3. Köprü gibi dev projelerin gayrimenkul değerini arttırdığı ilçeler için İstanbul Valiliği bugün kritik bir açıklama yaptı.

Inİstanbul gala iş gyo Haberi

Inİstanbul gala iş gyo

İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala’da üç haftada bin 140 üniteden 875’i satıldı.


Ön talep döneminde 7 binin üzerinde başvuru alarak dikkatleri çeken İnistanbul Gala’da, yoğun ilgi nedeniyle yeni üniteler de satışa çıkarıldı.


Fiyatların 320 bin liradan başladığı proje için yüzde 1 peşinat ve 2 bin 100 liradan başlayan aylık ödemeler içeren banka kredili ve faizsiz 30 ay vadeli ödeme seçenekleri bulunuyor. Konut fiyatının yüzde 5’i kadar banka kredisi kullanılabilen projede 120 ay yüzde 0,91 faiz oranı avantajı kısa bir süre için devam ediyor.


YÜZDE 75’İ YEŞİL ALAN


80 dönümlük arsa üzerine hayata geçirilecek olan İnistanbul Gala Topkapı’da, eski Şişecam fabrikasının bulunduğu arazide inşa edilecek. Proje 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 48 metrekareden 308 metrekareye kadar farklı büyüklüklerde...