19 / 04 / 2024

Davutpaşa İnİstanbul Gala nerede?

Davutpaşa İnİstanbul Gala nerede?

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inİstanbul Gala

İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen İnİstanbul Gala'da daire teslimlerinin 3 yıl sonra gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje 80 dönümlük arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Davutpaşa İnİstanbul Gala nerede?



"Davutpaşa İnİstanbul Gala nerede?" sorusuna İstanbul Zeytinburnu'ndaki eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanımda yanıtını verebiliriz. Toplam 788 üniteden oluşan projede satışlar devam ediyor.


Ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinatta, 30 ay vade farksız taksit yapılan  Inİstanbul Gala  Topkapı'da fiyatlar 320 bin TL'den başlıyor. Projede konutların büyüklükleri 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiyor.


Nef Inİstanbul Gala'da 2 bin 100 TL'lik taksitlerle daire sahibi olabilmek mümkün. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edilen konutların yer aldığı projenin 2018 yılı 2. yarısında teslim edilmesi planlanıyor.


Yatırım bedeli 470 milyon dolar olarak belirlenen Inİstanbul Topkapı'nın sosyal alanları; güvenlik, kapalı otopark, yüzme havuzu, mescit, kreş, oyun alanları, asansör, basketbol sahası ve sinemadan meydana geliyor.


Davutpaşa İnİstanbul Gala nerede?

TEM'e 7 kilometre,  metrobüse 1 kilometre uzaklıkta olan Inİstanbul Gala Evleri Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün karşısında, metroya 100 metre, Yenikapı İskelesi'ne ise 5 kilometre mesafede hayata geçiriliyor. 


Nef Inİstanbul Gala satış ofisi 

Telefon : 444 72 21

Web: www.inistanbultopkapi.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön