23 / 04 / 2024

ISAF 2016 için geri sayım başladı!

ISAF 2016 için geri sayım başladı!

Her yıl sektörün önde gelen profesyonellerini bir araya getiren ISAF Fuarı’na sayılı günler kaldı. Bu yıl yine güvenlik sektörünün kalbi, 29 Eylül – 2 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek 20. Uluslararası ISAF Security Fuarı’nda atacak



Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek 20. ISAF Fuarı, bir kez daha sektörün önde gelen aktörlerini buluşturmaya hazırlanıyor. ISAF Security (Güvenlik Fuarı), ISAF IT Security (Bilgi ve Ağ Güvenliği) ve ISAF Smart Home (Akıllı Binalar ve Bina Otomasyonu) alt başlıklarından oluşan fuar, katılımcılarını son teknoloji güvenlik ürünleri ile tanıştırırken, her yıl farklı temalarla da sektörün nabzını tutuyor. 


2006 yılından bu yana güvenlik otomasyonu alanında üretici firma olarak faaliyet gösteren ve 30’dan fazla ülkenin güvenlik ihtiyaçlarına yüksek teknolojili çözümler sunan Arma Kontrol, İstanbul Fuar Merkezi’nde HALL 9 /STAND A-220’de ziyaretçileriyle buluşacak. Aldığı kalite belgeleri ve uluslararası sertifikalar ile güvenlik sektörünü güçlendiren Arma Kontrol, 20. ISAF Fuarı kapsamında Hidrolik Mantar Bariyer, Road Blocker, Yer Tuzakları ve Kollu Bariyer gibi ürünlerini sergileyecek. 


2009 yılından bu yana ISAF Fuarı’na katıldıklarını ifade eden Arma Kontrol Sistemleri Kurucusu ve CEO’su Koray Kartal: “ISAF Fuarı, güvenlik ihtiyacının gittikçe yaygınlaşmasıyla önemini ve ziyaretçi sayısını her geçen gün artırıyor. Biz de Arma Kontrol olarak her yıl sektörün önde gelenleri ve müşterilerimizle bu fuarda bir araya gelerek güvenlik sektörüne katma değer sağlıyoruz. Bu yılki ISAF Fuarı, bizim için çok daha anlamlı. Çünkü yakın zamanda Roma’da yapılan çarpışma testini geçerek P1 derecesi alan ilk Türk firması olduk. Bu başarımızı korumayı ve ürünlerimizi geliştirmeyi sürdüreceğiz” dedi.



Geri Dön