20 / 04 / 2024

İşçilerin bulunduğu asansör düştü: 4 yaralı

İşçilerin bulunduğu asansör düştü: 4 yaralı

Karşıyaka'da bir inşaatta 4 işçinin bulunduğu dış cephe asansörü 5. kattan düştü. Yaralanan 4 işçi hastanelerde tedavi altına alındı. İşçilerin çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu öğrenildi.



İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir inşaatın dış cephesinde çalışan 4 işçi, bulundukları asansörün 5. kattan düşmesi sonucu yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, Örnekköy semti 6076/1 sokaktaki inşaattın dış cephesinde kurulu olan çalışma asansörü, üzerinde binanın camlarını takan işçilerin bulunduğu sırada 5. kattan düştü. Kazada işçiler Anıl Canikli (19), Fikret Keser (29), Sefer Güven (19) ve Erkan Gönül (25) yaralandı. 


Diğer işçilerin çağrısı üzerine olay yerine gelen ambulanslar, yaralılardan Canikli ve Keser'i  İzmir  Üniversitesi Medical Park Hastanesine, Gönül ve Güven'i ise Karşıyaka Devlet Hastanesine kaldırdı. 


Yaralıların vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu öğrenildi. Canikli'nin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirilirken, asansörün düşme nedeninin araştırıldığı kaydedildi.


Olayın görgü tanıklarından Recep Fil, kahvehanede oturduğu sırada asansörün düştüğünü ifade ederek "Birden büyük bir gürültü koptu, asansör çakılmış. Üç genç kanlar içinde yerde yatıyordu. Biri de altında 'ayağım' diye bağırıyordu" diye olayı anlattı.


Geri Dön