27 / 04 / 2024

İskenderun Sahil Cami inşaatında son durum!

İskenderun Sahil Cami inşaatında son durum!

İskenderun Belediyesi tarafından yapılan Sahil Cami projesi inşası yoğun bir çalışmayla devam ediyor. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, caminin planlanmasında ve yapımında emeğini esirgemeyen tüm kurum ve kişilere teşekkür etti.



İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in gayretleriyle İskenderun gelişiyor ve büyüyor. Projeleri ortaya koymaya başlayan Dingil,  güzel projelerle İskenderun adından sıkça söz ettireceğini belirtiyor.  Daha yaşanabilir bir İskenderun için yola çıktıklarını anlatan Dingil, bu kapsamda halkın taleplerini dinleyerek halka yönelik çalışmalar yaptıklarını İfade etti.  


ŞEHRİN SEMBOLÜ OLACAK


Geçtiğimiz kasım ayı içerisinde temeli atılan Sahil Cami projesini önemseyen Hatay Valisi Ercan Topaca, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ile birlikte alan üzerinde yapılan çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundu. Detaylı bilgi alan Vali Ercan Topaca, “Bu hizmetler kentimizin süsü, kimliği olacak eserler olarak yıllarca anılacaktır” dedi. Vali Topaca; “İskenderun’da bu eser bir sembol olacaktır. Bu camiyi konumu itibariyle özellikle önemsiyoruz. Kentimize, ülkemize örnek olacak bir güzellikte olmasını arzu ediyoruz. Bu anlamda caminin yapımı için hiçbir şey esirgemeyen hayırsever işadamı Recep Atakaş’a şükranlarımı sunuyorum’’ şeklinde konuştu.

 

CAMİMİZ İLE GURUR DUYACAĞIZ


İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, caminin planlanmasında ve yapımında emeğini esirgemeyen tüm kurum ve kişilere teşekkür etti. Şehrin tanıtımı ve prestiji açısından çok önem verdikleri caminin inşasının hızla devam ettiğini görmekten mutlu olduğunu ifade eden Başkan Dingil, “Körfezin incisi şehrimize yakışacak nitelikte olacak olan Nihal Atakaş Camii’nin inşaatı bittiğinde camimiz ile gurur duyacağız” ifadelerini kullandı. 


Güneş



Geri Dön