19 / 04 / 2024

İŞKUR 8 bin TL maaşla personel alımı yapacak! İşte detaylar!

İŞKUR 8 bin TL maaşla personel alımı yapacak! İşte detaylar!

İŞKUR sayfası hem iş arayanların hem de işverenlerin buluştuğu bir platformdur. İŞKUR güncel iş ilanlarını yayınlamaya devam ediyor. İşte detaylar!



İŞKUR sayfasında yer alan iş ilanların şartları birbirinden farklılık göstermektedir. Güncel iş ilanlarında KPSS şartı aranırken, kimisinde bu şart aranmamaktadır.  İŞKUR ilan sayfasında unvan, aranan nitelikler, çalışma durumu, öğrenim durumu gibi pek çok konu belirtilmektedir. İş arayanlar da girdikleri bu özelliklere göre iş ilanları ile karşılaşır.  İşte iş arayan kişiler için 8.000 TL maaş ile güncel memur ve personel alımı ilan sayfasına dair detaylar!

2022 İŞKUR GÜNCEL İLAN SAYFASI

İş arayan kişilerin İŞKUR internet sitesi üzerinden alım ilanlarına başvuru yapabilmesi için öncelikle İŞKUR resmi sayfasına kayıt işlemlerini tamamlaması gerekmektedir. Detaylı bir iş ilanı sorgulama için; aranılan pozisyon, meslek, nitelik, beceri, firma adı, öğrenim durumu, iş yeri unvanı, çalışma yeri gibi bilgiler doğru şekilde girilip aratılmalıdır. Bu doldurulan bilgilerden sonra İŞKUR ilanları sayfası görüntülenebilecektir.

İŞKUR PROFİLİ OLUŞTURMA NASIL YAPILIR?

İş arayan kişilerin öncelikle İŞKUR'un resmi internet sitesi olan "iskur.gov.tr" adresine giriş yapması gerekmektedir. Daha sonra sağ tarafta yer alan "İnternet Şubesi"ne tıklanmalı ve sonrasında "E-Devlet" üzerinden giriş seçilerek çıkan kayıt sayfasında "İş Arayan" bölümünden "Üye Ol" kısmına tıklanarak bilgiler eksiksiz şekilde doldurulmalı, sözleşmeler kabul edilerek ilerlemeye devam edilir.

İŞKUR KAYIT İÇİN GEREKEN BELGELER NELERDİR?

İŞKUR kayıt belgesi için İŞKUR iş müdürlüklerine başvuru yapılmalıdır. Sadece T.C vatandaşlar bu işlemi yapabilir. Başvurularda reşit olan kişiler için askerliği bitirme şartı bulunmaktadır. Kişi hiç eğitim almamış veya çalışmamış ise İŞKUR üzerinden mesleki eğitim alabilmektedir. İŞKUR kaydı için sadece İŞKUR'dan alınmış belgeler geçerliğe sahiptir.

İŞVEREN İŞKUR PROFİLİ OLUŞTURMA NASIL YAPILIR?

İşverenler için profil oluştururken aradığı işçi için belirttiği kriterler önem taşır. İşverenler "esube.iskur.gov.tr" sitesi üzerinden giriş yaparak "Üye Ol" butonuna basılarak, giriş yapılabilir.

Peker Holding İstanbul’un kalbine yeni bir ofis projesi daha ekliyor!

Türkiye’nin Rusya’ya olan ihracatı Batılı ülkeleri kaygılandırıyor!

Akaryakıt fiyatlarına dair inanılmaz tablo! İşte detaylar!


Geri Dön