24 / 04 / 2024

İŞKUR duyurdu! Bunu çoğu kişi bilmiyor! Başvuru yapmayan alamıyor! 4 bin 428 liraya kadar prim...

İŞKUR duyurdu! Bunu çoğu kişi bilmiyor! Başvuru yapmayan alamıyor! 4 bin 428 liraya kadar prim...

Milyonlarca çalışanı ilgilendiren işsizlik maaşı ile ilgili İŞKUR duyuruda bulundu. Bir çok kişinin haberi olmayan bu uygulamada başvuru yapmak gerekiyor. Ayrıntılar haberimizde...



BAŞVURU YAPMAYANA PRİM VERİLMİYOR

işsizlik maaşı alanların 90 gün içinde özel sektöre ait bir işyerinde sigortalı olarak çalışmaya başlanması ve en az 12 ay çalışmaya devam edilmesi şartı gerekiyor. On iki aylık kesintisiz çalışmanın ardından Türkiye İş Kurumu’na talepte bulunan vatandaşların sigorta primleri fondan karşılanmankta. Bunun için işçinin yazılı talepte bulunması gerekiyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön