20 / 04 / 2024

İslam Memiş altın bir sonraki sıçrayışta geleceği seviyeyi açıkladı

İslam Memiş altın bir sonraki sıçrayışta geleceği seviyeyi açıkladı

Altını olanlar ve almak isteyenler dikkat. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altında rekor seviyeyle ilgili konuştu. İşte tüm detaylar...



Gram altında zirve tahmini yapan ve rakam veren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yıl sonu yaklaşırken önemli uyarılar yaptı. "Fiyatlarda yeni zirvelere ne zaman?" başlıklı bir video yayımlayan Memiş, borsaya girmeyi düşünenlere tavsiyeler verdi ve en az 6 ay beklemeleri konusunda uyarılar yaptı. Ayrıca akaryakıta indirimin yolda olduğunu belirten Memiş, gram altına da değinerek çok kritik bir açıklama yaptı. Rakam veren Memiş, zirve tahmini yaparak "1100'lü rakamları rahat rahat konuşmaya başlayacağız" diye konuştu.

BORSAYA GİRECEKLERE 'EN AZ 6 AY' UYARISI
Borsa konusunda uyarılarda bulunan Memiş, "1 aylık rekor seviyeler iştahı kabartıyor ancak işin içine girince işlerin hiç öyle olmadığını anlıyorsunuz" dedi. "Borsa tarafında 3.5 milyon yatırımcı var" diyen Memiş, 1 ayda 250 bin yatırımcının daha girdiğini açıkladı.

"Sosyal medya etkisiyle her yıl zirve noktalara gelince küçük yatırımcının iştahı kabarıyor" diyen Memiş, "Zirve noktalarına hangi enstrümanlar gelmişse yatırımcı kazanırım moduyla bu trene biniyor. Orta ve uzun vadeli yatırımcı olmak gerektiğini, aracı kurumlardan destek almak gerektiğini sık sık ifade ediyorum. Eğer borsaya girecekseniz, yatırımınız varsa en az 6 ay bekleyerek değerlendirebilirsiniz" ifadelerini kullandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön