20 / 04 / 2024

İslam Memiş altın için tarih verdi, müjdeyi patlattı! 'Paraya para demeyeceksiniz'

İslam Memiş altın için tarih verdi, müjdeyi patlattı! 'Paraya para demeyeceksiniz'

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten yeni uyarılar geldi. Altın almayanlar fırsat ayağınıza geldi. Bunu yapan paraya para demeyecek. İşte İslam Memiş'in piyasalarla ilgili son durum değerlendirilmesi...



Altın ve Para Piyasalarının Uzman ismi İslam Memiş, Türkiye'yi derinden sarsan Kahramanmaraş depreminin ardından piyasalara ilişkin yorumlarını paylaştı. Yaşanan deprem milyonlarca vatandaşımızın hayatını kaybetmesine sebep olurken bunun piyasalara nasıl bir etki yaratacağı büyük merak konusu oldu. Altın için yeni ikazlarda bulunan İslam Memiş, müjdeli haberi açıkladı:

 Bunu yapanlar paraya para demeyecek. Altında son fırsat! Peki altın fiyatları yükselecek mi yoksa düşecek mi? İşte detaylar...

ALTINI OLANLAR DİKKAT! İSLAM MEMİŞ BOMBAYI PATLATI

İslam Memiş altın için tarih verdi, müjdeyi patlattı! Paraya para demeyeceksiniz

Altın piyasalarında yaşanan son dakika gelişmeleri vatandaşların gündeminde. Gram altın geçtiğimiz günlerde rekor üstüne kırarken yaşanan deprem sonrası fiyatlarda hareketlilik başladı. Yatırımcıları yeniden uyaran Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 'bunu yapan para paraya demeyecek' dedi ve bombayı patlattı.

DOLARDA BU TARİHE DİKKAT! 19 LİRAYI AŞACAK

Dolar kurunda yaşanan hareketliliği değerlendiren İslam Memiş, doların 19 liraya kadar çıkacağını söyleyerek şunları söyledi:

"18,80-18,85 lira aralığı geçerliliğini koruyor. Bu bant aralıklarının yukarı veya aşağı yönlü kırılmasını beklemiyorum. Ekran ve serbest piyasalarda farklılığın yine devam edeceğini gözden kaçırmamak gerek. Serbest piyasalarda 19,14-19,18 lira aralığında kapanış yapan dolar/TL kuru, bu hafta dolar endeksinin yükselmesiyle yine 19 lira seviyesinin üzerinde kalmayı başarabilir."


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön