26 / 04 / 2024

İslam Memiş altın ve dolar için öyle bir rakam verdi ki... O gün yer yerinden oynayacak! Duyduk duymadık demeyin

İslam Memiş altın ve dolar için öyle bir rakam verdi ki... O gün yer yerinden oynayacak! Duyduk duymadık demeyin

Altın piyasa uzmanı İslam Memiş altın ve dolar için rakam vererek yatırımcıları yükselişlerin olacağı o tarih için uyardı. Yer yerinden oynayacak, duyduk duymadık demeyin...



ALTIN VE DOLAR İÇİN O RAKAM AÇIKLANDI...

Altın ve dolar fiyatları için İslam Memiş, yatırımcıları uyardı. Altın ve doların yükseliş trendine gireceğini söyleyen İslam Memiş, tarih vererek şu ifadeleri kullandı: " Dolar kuru yüksek olduğundan gram altın 1.030-1.040 aralığında dalgalanmaya devam ediyor. Ağustos ayının sonuna kadar gram altını 1.012 lira ile 1.050 lira aralığında takip etmeye devam edeceğim. Altında ve gümüşte hem gram hem de ons bazında hızlı yükselişler bekliyorum. 1 Eylül itibari ile yükseliş altın ve gümüş tarafında bekliyorum." 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön