23 / 04 / 2024

İslam Memiş altın ve dolar için öyle bir rakam verdi ki... O gün yer yerinden oynayacak! Duyduk duymadık demeyin

İslam Memiş altın ve dolar için öyle bir rakam verdi ki... O gün yer yerinden oynayacak! Duyduk duymadık demeyin

Altın piyasa uzmanı İslam Memiş altın ve dolar için rakam vererek yatırımcıları yükselişlerin olacağı o tarih için uyardı. Yer yerinden oynayacak, duyduk duymadık demeyin...



DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN ALTIN, DOLAR...

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, eylül ayındaki Fed faiz kararına dikkat çekerek o tarihte altın ve doların baskılardan dolayı yükselişe geçeceğini söyledi.

Altın ve dolar yatırımcılarını mutlu  edecek açıklamaları peş peşe yapan Memiş şunları söyledi: "FED’in Eylül’de 50 baz puanlık faiz artırımına gitmesi ve güvercin tondaki açıklamaları uzun süredir baskılanan altın ve gümüşü pozitif yönde etkileyebilir. 1.786 dolar seviyesindeki ons altın fiyatı ve 20,53 seviyesinde olan gümüş ons fiyatı bence kademeli alım fırsatı sunmaktadır." dedi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön