28 / 03 / 2024

İslam Memiş altın ve dolarda alım fırsatı için tarih verdi!

İslam Memiş altın ve dolarda alım fırsatı için tarih verdi!

Ünlü Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yarın açıklanması beklenen Fed'in faiz kararından önce çok önemli açıklamalarda bulundu.



Ülkemizin bir operasyondan geçtiğini ifade eden İslam Memiş, altın ve dolarda beklediği en düşük seviyeleri açıkladı ve alım fırsatlarını duyurdu.

İşte Memiş'in açıklamalarından satır başları.

"Türkiye çok ciddi bir krizin içinde ancak bunun yanı sıra bir operasyon sürecinde. Bunun altını dolduran nedenlerden bir tanesi de döviz kuru atakları ile beraber ekonomi kurmaylarının önemli çalışmaları mevcut. Ekonomik paketle beraber ben kurların önümüzdeki bir aç içerisinde sert bir gerileme bekliyorum.

İslam Memiş altın ve dolarda alım fırsatı için tarih verdi!

Dolarda 17,80 lira, gram altıında ise 1050 TL'yi söylüyorum ancak buna rağmen tüm varlıklarımı da TL'ye çevirdiğimi belirtmiştim. Zararsız olarak da 1-2 ay sonra tekrar dönebileceğim kanaatindeyim.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön