24 / 04 / 2024

İslam Memiş 'Bu son şans' dedi, altın için tarih verdi!

İslam Memiş 'Bu son şans' dedi, altın için tarih verdi!

Gram altın düşecek mi? Dolar kaç TL olacak? gibi soruların cevabını merak edenlere İslam Memiş, "Uyarım var" dedi yeni seviyeleri tek tek açıkladı.



Milyonlarca yatırımcı bu sorunun yanıtını arıyor: Gram altın düşecek mi? Dolar kaç TL olacak? Para ve piyasalar uzmanı İslam Memiş, 'Uyarım var ' diyerek yeni bir seviye açıkladı. Ağustos ayı içerisinde 1000 TL seviyelerine kadar sarkabileceğini söyleyen İslam Memiş yatırımcıyı sevindiren tarihi de açıkladı:

Piyasa Uzmanı İslam Memiş, Ağustos'un 2. haftasında piyasalarda yaşanan durumu değerlendirdi. Küresel ve iç piyasalarda yatırımcı için nasıl bir süreç işliyor, dolar ve gram altında düşüş olacak mı? Elinde TL bulunduranlara nereye yatırım yapmalı? gibi riskli konuları değerlendiren ve yol haritası veren Memiş, özellikle gram altın için 15 Ağustos tarihine dikkat çekti.

DOLAR DEĞER KAYBEDİYOR

Dolar/TL'ye ilişkin yeni seviyeler veren İslam Memiş 18 lira seviyesini gören dolar için yeni uyarılarda bulundu. Doların yatırım değil ödeme aracı olduğunu her defasında dile getiren Memiş, Uluslararası piyasalarda tansiyonun yüksek olduğunu belirterek dolar değer kaybettiğini söyledi. Memiş, dolar endeksi içinse ,"Dolar endeksinin 105'e gerilemesine rağmen kurun 17.90-18 lira aralığında olması sıkıntı. Ben dolar tarafına çok da sıcak bakmıyor. Yatırımcısının da dikkat etmesi gerekiyor." dedi.

GRAM ALTINDA 15 AĞUSTOS UYARISI

İslam Memiş Bu son şans dedi, altın için tarih verdi!

Gram altın hem uyarı hem al-sat için yeni seviyeler veren İslam Memiş, Gram altın için direnç seviyesini 1020 lira olarak verdi. 950 ila 1020 arasında dalgalanan gram altının Ağustos ayı içerisinde 1000 lira seviyelerine kadar sarkabileceğini söyleyen Memiş, orta ve uzun vadede yatırımcısının yüzünü güldüreceğini ifade etti.

GRAM ALTIN ALACAKALRA "UYARIM VAR" DEDİ SEVİYEYİ VERDİ

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön