26 / 04 / 2024

İslam Memiş gram altın 150 lira yükselecek dedi, tarih verdi!

İslam Memiş gram altın 150 lira yükselecek dedi, tarih verdi!

İslam Memiş, '1200 TL olacak diyor. Altın yatırımcısı bunun için fazla beklemeyecek. Bu ayın sonuna doğru gram altın 150 lira birden yükselmiş olacak.' dedi.



Bugün gram altının fiyatı 1050 TL'nin üstünde işlem görüyor. Çeyrek altın fiyatı 1.745 TL'den satılırken altında büyük yükseliş beklentisi mevcut. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 1200 TL olacak diyor. Altın yatırımcısı bunun için fazla beklemeyecek. Bu ayın sonuna doğru gram altın 150 lira birden yükselmiş olacak.

Dolar yatay seyre dönerken Altın fiyatlarındaki yükseliş trendi sürüyor. Dün, altının ons fiyatındaki yükselişe paralel değer kazanan altının gram fiyatı, günü 1.050 liradan tamamlamıştı. 1 Aralık 2022 perşembe gününe de yükselişle başlayan gram altın, saat 10.00 itibariyle 1051 lira seviyelerinde işlem görmeye devam ediyor. Birikimini altına yatırmak isteyen vatandaşların kafası karışık. Yaz aylarında 1200 lira olacak denen altın yatırımcısını hayal kırıklığına uğratmıştı. Bu kez altına yatırım yapanlara iyi haber var. İşte gram altın, çeyrek altın, dolar ve euro fiyatları ile altında Aralık sonunda görülecek rakama ilişkin İslam Memiş'in açıklaması:

İslam Memiş gram altın 150 lira yükselecek dedi, tarih verdi!

Kasım ayını 1.050 liradan kapatan Gram altın, saat 10:00 itibariyle 1051 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın 1.745 liradan satılırken, tam altın 6.963 liradan alıcı buluyor. Ons altın ise 1.762 dolardan satılıyor. Altın piyasaları yukarı yönlü hareketini sürdürürken analistler, ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın bugün Brooking Enstitüsü'nde yapacağı konuşmanın beklendiğini hatırlatıyor.

İslam Memiş'ten flaş tahmin


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön